DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272623-0.58988%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Aydilge külkedisi oldu

ABONE OL
12 Temmuz 2019 21:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemde ciddi bir çıkış yapan ünlü şarkıcı Aydilge bugün müzikseverle buluşacak olan “Hayat Şaşırtır” adlı yeni single için klip çekimleri için kameralar karşısına çıktı.

Aydilge “Hayat Şaşırtır” adlı şarkısının klip çekimleri için 1930’lu yıllara ait elbise, saç ve makyajlarla kameralar karşısına geçerken klipin senaryosunu da kendisi yazdı.

Aydilge “Hayat Şaşırtır” klip çekimi için İstanbul’un tarihi mekanlarını ve ayrıca havuzlu bir villa seçerken 25 kişilik bir ekiple yaklaşık iki günde çekimler tamamlandı. Aydilge klipte eski bir fotoğraftan canlanarak günümüz dünyasına geçiş yapan eski bir İstanbul hanımefendisini canlandırdı. Klip çekimi için oluşturulan ekibin tamamını arkadaşlarından ve dostlarından oluşturan Aydilge manken ve modellerle yapılan kliplerin çok sahte göründüğünü savundu. Klipte havuz partisi çekilirken kamera önünde bulunan tüm oyuncuların kendi arkadaşlarının olmasının da kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Aydilge son klipi hakkında yaptığı açıklamada “Artık kliplerde güzel kızların ve yakışıklı erkeklerin olduğu kliplerin insanları baydığını, ama bir çok popçunun hala bu tarz klipler çekmesini anlayamadığını belirtirken kendisinin her zaman doğallıktan yana olduğunun altını çizdi. Hayatı boyunca doğal olduğunu, kurmak istediği her şeyi doğallık üzerine kurduğunu ve yapaylıktan hiç bir şeyin inşa edilemeyeceğini” sözlerine ekledi.

Çektiği klipte bir çok ünlü sanatçının aksine manken ve modeller kullanmayarak bir riske girdiğini ama bundan dolayı aldığı riskten memnun olduğunu” da ifade etti.

“Hayat Şaşırtır” adlı klip çekimleri sonrasında arkadaşları ile klipin çekildiği villanın havuzunda kutlama partisi yaparken Aydilge yakın bir arkadaşına ait olan Elvis adındaki Golden Retriwer cinsi köpeği ile uzun süre dans etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.