Sevcan Orhan’dan muhteşem dönüş

Akciğer ameliyatı sonrası ilk kez sahne alan Sevcan Orhan duygu dolu anlar yaşadı.

Geçtiğimiz aylarda ‘Videotorakoskop” operasyonu geçiren Sevcan Orhan Alanya’da bulunan Wome Deluxe Hotel’de “Wome Yaz Konserleri” kapsamında iki ay sonra hayranları ile buluştu. Verdiği konserde muhteşem bir performans sergileyen Sevcan Orhan yaşadığı zor günleri hayranları ile paylaşarak adeta acısını çıkardı.

AKCİĞER AMELİYATI DÖNÜM NOKTASI OLDU

Sevcan Orhan konser öncesinde hayranları ile yaptığı söyleyişi de “bundan yaklaşık iki ay önce çok ciddi bir akciğer ameliyatı geçirdim. Yaşadığım ameliyat adeta hayatımı ikiye böldü. Bu benim yaşadığım bir sınavdı. Uzun bir süre sonra ilk kez sizlerle bu sahnede buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Adeta ilk kez sahneye çıkıyor gibi heyecanlıyım. Geçirdiğim ameliyat sonrası nefesim yettiğince bu gece sahnede sizlerle olacağım, yetmediği yerlerde sizler benim nefesim olun” dedi.

Sözlerinin ardından Sevcan Orhan’ın hayranlarının alkışlarının ardından duygu dolu anlar yaşadı. Sevcan Orhan konser boyunca şarkılarını hayranları ile beraber söylerken konserin bitimine kadar hiç yerinde durmadı. Sevcan Orhan konserinde Sevda Yüklü Kervanlar şarkısını söylerken hayranlarına “Biraz romantik olmak istedim ama olamadım. İçimde engel olamadığım bir kamyon şöförü var.” Dediğinde izleyenleri kahkahalara boğuldular. Konserin sonunda “İşte Gidiyorum” şarkısı ile Kazım Koyuncu’yu anarken şarkıyı söylerken gökyüzüne el sallaması konseri izleyenlerin alkışları ile daha ayrı bir anlam kattı.

KONSERİNİ YARIM SAAT UZATTI

Sevcan Orhan yaklaşık bir buçuk saat süren konserinin ardından sahneden inmek istediği esnada konseri izleyen seyircilerin yoğun isteği üzerine konseri yarım saat daha uzattı. Konser bitiminde “ Bu gece konser aslında benim için yeni bir başlangıç oldu. Alkışlarınızla burada kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim ve bunun için her birinize müteşekkirim, minnettarım” diyerek sahneyi terk etti.

Bir yanıt yazın