Bodrum’da Fedon rüzgarı

Fedon konserinde Tanju Okan ve Ferdi Özbeğen'i unutmadı.

Yıllardır sahnelerde kendine has tarzı ile fırtınalar estiren Fedon, dün gece Bodrum Azka otelinde sevenleri ile buluştu

KIYAFETLERİMİ KENDİM HAZIRLIYORUM

Konser öncesinde hayranlarına konser kıyafetlerini kendisinin seçtiğini söyleyen Fedon babasının kendisine yıllar önce söylediği “Giydiğin kıyafetler insanlara verdiğin değeri gösterir” sözünü hayatı boyunca kendisine destur edindiğini vurguladı. Sözlerine devam eden Fedon sahne hayatına başladığı ilk günden itibaren kıyafetleri konusunda titiz olduğunu ve bunu yapmasındaki amacının kendisini zilemeye gelen insanlara layık olmak için yaptığını belirtti.

Konserine önce yıllardır herkesin dilinde adeta marş olmuş Yunanca şarkılarla başlayan Fedon ayrıca şarkılarına eşlik ederek dans eden hayranlarına iltifatlar yağdırdı. Ayrıca kendisinin yaşlandığını ama kendisini izlemeye gelen hayran kitlesinin genç olduğunu vurgulayan Fedon “Ben bastonla gezerken, sizler benim şarkılarımla gerdan kırıyorsunuz” espirisi ile hayranlarını kahkahaya boğdu.

 FERDİ ÖZBEĞEN VE TANJU OKAN UNUTULMADI

Fedon geçtiğimiz yıllarda hayatlarını kaybeden Ferdi Özbeğen’i “Dilektaşı” şarkısı ile anarken Tanju Okan’ı da “İspanyol Meyhanesi, Çal Çingene” şarkıları ile anmayı unutmadı. Ferdi Özbeğen ve Tanju Okan şarkılarını okurken “Bu iki ismi hiç unutmadım ve unutmayacağım. Ben bu şarkıları okurken onların beni duyduğuna inanıyorum” diyerek elini göğsüne götürerek gökyüzüne bakması üzerine hayranlarından alkış tufanı koptu.

KONSERİ 1O.YIL MARŞI İLE BİTİRDİ

Konser boyunca yaklaşık iki saat sahnede kalan Fedon programının sonlarına doğru özellikle kadın hayranlarının hatıra fotoğrafı çekilmelerine izin verirken, konseri izlemeye gelen bir kadın hayranının öpücük isteğini geri çevirmedi. Fedon konserini izlemeye gelen hayranlarıyla beraber İzmir Marşı ve ardından 10.Yıl Marşını okuyarak bitirdi.

Bir yanıt yazın