Müşerref Akay’dan uzun süre konuşulacak itiraf!

Müşerref Akay’dan uzun süre konuşulacak itiraf!

Ekranların ve ödül törenlerinin sevilen sunucusu Gökay Kalaycıoğlu TV 360 ekranlarında yayınlanan 360 derece programına bu hafta da ünlü şarkıcı Müşerref Akay ve ünlü ve model Şenay Akay’ı konuk olarak programına aldı.

Yılların sanatçısı Müşerref Akay programda yaptığı açıklamalarla kendisini izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Usta sunucu Gökay Kalaycıoğlu’nun kendisine “Hayatınızda hiç şiddet görüp ezildiniz mi?” sorusuna Akay “Hiç bugüne kadar ne şiddet gördüm, ne de eşlerim tarafından ezilmedim. Aksine ilk kocama şiddet uyguladım ve sonrasında kendisini boşadım. O bunu hak etmişti. Bana aklınca şiddet uygulayabileceğini düşünüyordu ama ben ona şiddet uyguladım ve çocuklarımı da alıp evi terk ettim. Hayatımda affetmediğim tek insan ilk eşimdir” dedi.

Akay “Daha sonraki evliliklerinde sadece mutluluk aradığını. Her attığım evlilik imzasında ilk evliliğimden intikam aldım. Beni aldattı mı bilmiyorum ama onun sayesinde iki tane pırlanta gibi oğlum oldu. Babaları ile hiç ilgileri yok. Çocuklarımın hatırına kendisini affetmesem de çocuklarımın hatırına ona saygı duyuyorum” dedi.

Bir yanıt yazın