Seyhan Soylu ve Yeşim Salkım arasındaki buzlar eridi mi?

Seyhan Soylu ve Yeşim Salkım arasındaki buzlar eridi mi?

Raif Akyüz’ün haberine göre uzun süredir birbirleriyle küs olan Yeşim Salkım ve Seyhan Soylu “X”’de Ali Can Yıldız’ın canlı sohbet odasında karşı karşıya geldiler. Canlı sohbet odasında Soylu ve Salkım haricinde avukatlar ve bir dönem Yeşim Salkım ile de çalışan Erol Köse’de vardı.

Canlı sohbet odasında iki küs ünlüyü gören binlerce takipçi ikili arasında ciddi tartışmalar beklerken Yeşim Salkım’ın ilk sözleriyle adeta şoke oldular. Yeşim Salkım’ın davalaştığı Seyhan Soylu hakkında yaptığı doğru ve övgü dolu tespitler ve özellikle Dilan Polat’ın yargılanmasına “Kimse üzerine alınmasın ama bu işi ortaya çıkaran Seyhan Soylu’dur” demesinin ardından bu konu hakkında kendisine teşekkür etmesi bir anda ikili arasındaki buzların erimesine neden oldu.

Yeşim Salkım’ın bu açıklamalarının hemen ardından Seyhan Soylu’da “Hiç hak etmeyen birisini savunduğum için gereksiz yere birbirimizle kavga ettik” dedi.

Canlı sohbeti yöneten Ali Can Yıldız’ın ikili arasında geçen diyaloglar sonrasında ikiliye “Artık barıştınız mı?” sorusu üzerine Yeşim Salkım “Babamın ölümünün ardından Soylu beni aradı ve başsağlığı diledi” dedi.

Bir yanıt yazın