DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • “MURATHAN MUNGAN ŞARKILARI SENFONİK” KONSERİ BASIN TOPLANTISI

“MURATHAN MUNGAN ŞARKILARI SENFONİK” KONSERİ BASIN TOPLANTISI

ABONE OL
4 Aralık 2020 02:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KALBEN, DERYA KÖROĞLU, GÜLDEN KARABÖCEK VE CEYLAN ERTEM’İ AYNI SAHNEDE BULUŞTURAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Maskeli Balo, Telli Telli, Eskiden, Çember, Fırtına, Aşk Tesadüfleri Sever,Eskiden, Nilüfer, Olmasa Mektubun, Aşk Yeniden gibi ezbere bilinen Murathan Mungan imzalı şarkılar senfonik düzenlemelerle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Tüm ekip konser için heyecan ile hazırlanırken projede yer alan sanatçılar Derya Köroğlu, Kalben, Ceylan Ertem, Gülden Karaböcek Sunset Ulus’ta gerçekleşen basın toplantısında bir araya geldi. Son derece keyifli bir yemekli buluşma sonrası basının karşısına geçen sanatçılar, Murathan Mungan çatısı altında senfonik bir projede beraber sahne alacak olmaktan duydukları sevinci ifade ettiler.

Gecenin sürprizlere gebe olduğunu dile getiren Derya Köroğlu basın mensuplarının sorduğu “Vakaa sayılarındaki artış konserinizi olumsuz etkiler mi ?”sorusuna, “Normal zamanlardan daha çok bu tarz organizasyonlara ihtiyacımız var. Çünkü açıkhavada, yıldızların altında nitelikli muzik dinleyerek keyifle gecirilen birkac saatin hem ruh hem vucut sagligimiza onemli katkilari olacagina inanıyoruz. İçinden geride bıraktığımız zor süreçi daha sağlıklı atlatmak için hepimizin daha iyimser, daha umutlu ve sevgi dolu olmaya ihtiyacımız var, işte 19 eylül akşamı Vadi Açıkhava’da Murathan Mungan şarkılarını hep beraber söylemek kuvvetli bir müzikal terapi olacak hepimize” yanıtını verdi.

KALBEN VE DERYA KÖROĞLU AYNI SAHNEDE

Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ve Kalben’in beraber sahne alacakları projede, sanatçılara Alper Kömürcü idaresinde 30 kişilik İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

GECENİN GUEST STARLARI:

GÜLDEN KARABÖCEK VE CEYLAN ERTEM


Gülden Karaböcek ve Ceylan Ertem yorumlayacakları Murathan Mungan şarkılarıyla geceye renk katacaklar.

Murathan Mungan’ın imzasını taşıyan şarkıların senfonik aranjmanları hemde projenin müzik direktörü de olan Alper Kömürcü’ye ait.

Klasikle popu birleştiren proje; daha önce Senfonik Şebnem Ferah, Senfonik İbrahim Tatlıses, Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, Senfonik Divalar-Nilüfer gibi çok ilgi gören projelere imza atan Nurcan Karaca’ya ait.

Covid19 sebebiyle fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak mekan kapasitesinin çok altında sınırlı sayıda seyirci alınacaktır.

Konserin biletlerine; www.Biletix.Com ya da biletix satış noktalarından ulaşılabilir.

Vadi Açıkhava;Türkiye’nin en ünlü isimlerinin etkinliklerinin gerçekleştiği Vadi Açıkhava; hem toplu taşımayla hem de bedava dağıttığı geniş otoparkı sayesinde özel araçları ile gelecek İstanbulluları bekliyor.

Adres : Vadi Açıkhava- Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi, Cendere Caddesi Sarıyer/İstanbul

Tarih: 19 Eylül, Cumartesi

Mekan: Vadi Açıkhava

Emre Duymaz&Burcu Bulut

0 535 311 86 72

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.