DOLAR 32,5081 0.29%
EURO 34,5721 0.21%
ALTIN 2.498,310,63
BITCOIN 2012311-3.49686%
İstanbul
23°

AÇIK

19:52

AKŞAMA KALAN SÜRE

ŞENAY LAMBAOĞLU’DAN CAZ ESİNTİSİ!

ABONE OL
4 Aralık 2020 02:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önemli caz sanatçılarından birisi olarak kabul gören Şenay Lambaoğlu, 4. Bodrum Caz Festivali kapsamında Bodrum Kale sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Uzun seneler katılmış olduğu caz festivalleriyle öne çıkan, özgün sesiyle dinleyenlerini türler arasında derin bir yolculuğa çıkartan Şenay Lambaoğlu, seslendirdiği şarkılarla kendini dinlemeye gelenleri adeta büyüledi.

Işıl ışıl bir sahne kostümüyle göz kamaştıran Şenay Lambaoğlu, tüm zarafetiyle Bodrumlulara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Pop & Caz temasına özel bir seçkiyi renkli bir performansta dinleyicilerle buluşturan Şenay Lambaoğlu, konser boyunca büyük alkış aldı.

Başarılı sanatçı Şenay Lambaoğlu, konsere ilişkin duygularını ise şu biçimde aktardı: ‘’ Bodrum Caz Festivali açılışında Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Şefi Münif Akalın idaresinde unutulmaz bir gece yaşadık. Şarkılarımın yaylı düzenlemelerini Kaan Bıyıkoğlu ve Hakan Kurşun hazırladı. Sevgili grup arkadaşlarım Batu Şallıel, Enver Muhamedi, Kaan Bıyıklıoğlu ve Ekin Cengizhan varlıklarıyla bana güç verdi. Bodrum Kalesi konseri hep hayalimdi. Bu yılın tüm zorluklarının üstesinden gelen ve bu geceyi mümkün kılan başta sevgili Özlem Oktar Varoğlu’na, Pınar Gürer’e, Tuğçe Alpaslan’a, Caz Derneği’ne ve emeği geçen, kalbi bizimle atan herkese çok teşekkür ederim.’’

Başarılı sanatçı Senay Lambaoğlu’nun bir sonraki konseri ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 6 Eylül Pazar günü Göztepe Parkı’nda gerçekleştireceği etkinlikte olacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.