DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111.07065%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • HADİSE Türkiye’de ki Youtube ve İtunes trend listelerinde 1 numara oldu

HADİSE Türkiye’de ki Youtube ve İtunes trend listelerinde 1 numara oldu

ABONE OL
4 Aralık 2020 02:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YOUTUBE TREND VİDEOLARIN 1 NUMARASI OLDU

Hadise 3 Eylül Perşembe yayınlanan yepyeni şarkısı Küçük Bir Yol ile Youtube trend videolar listesinde 1 numaraya yerleşerek görkemli bir geri dönüş yaşadı. Kendi sosyal ağ hesabında bir görselle zaferini paylaşan Hadise’nin video klibi 2 günde 3,5 000 000 kişi tarafından izlendi

Hadise, uzun zamandan beri üstünde çalışmakta olduğu, üç şarkıdan oluşan EP’sinin merakla beklenen ilk teklisi ‘KÜÇÜK BİR YOL’u Pasaj Müzik etiketiyle 3 Eylül Perşembe tüm dijital platformlarda yayımladı.

Hadise, alışkın olduğumuzdan oldukça farklı olarak, şarkı sözlerinin hassas unsurlarını dokunaklı yaylılar, gitarlar ve daha fazlası ile dolu harika aranjmanla harman yaparak müziğindeki sınırları zorluyor.

Kayıtları Los Angeles’ta yapılan şarkının müzik ve düzenlemesi Devrim Karaoğlu’na, sözleri Mete Özgencil ve Devrim Karaoğlu’na ait. Şarkının mix’ini Will Brierre, mastering’ini pek çok önemli projede imzası bulunan Howie Weinberg ve Will Borza tarafından yapıldı.

3 Eylül Perşembe video klibi de yayınlanan şarkının yönetmen koltuğuna Hadise ile 2006 senesinden beri pek çok başarılı projede birlikte çalışan Şenol Korkmaz oturuyor. Klibin görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu üstlendi. Hadise’nin resimleri Emre Ünal tarafından çekildi.

Türkiye’de Bir İlk!

Valentino ve Pomellato iş birliği

İtalyan modaevi Valentino ve İtalyan mücevher markası Pomellato, Küçük Bir Yol’un klibinde Hadise’yi giydirerek Türkiye’de bir ilk gerçekleştirildi. Her zaman kuvvetli kadın hikayelerinden beslenen ve bayanın bağımsız yaratıcılığını destekleyen Valentino ve Pomellato’nun Hadise ile gerçekleştirdiği bu iş birliği küresel moda ve sanat dünyasının Türk müzik endüstrisi ile buluşmasında öncü bir adım.

Klipte aşktan ayrılığa, tutkudan özgürlüğe duygularıyla, hayalleriyle, hesaplaşmalarıyla, cesaretiyle ve özgürlüğüyle bir bayanın iç dünyasının en gerçek ve en sürreel hallerini yansıtan Valentino imzalı kıyafetlerin seçkisi ve styling’inde İnan Kırdemir’in imzası var.

Mühim olan özgürce yola çıkabilmek…

Fuşya pembesi bir paltonun kadın gücünü temsil edebildiği, dev yapıların ve plazaların arasından ata binip giderken giyilen elbisenin bağımsızlığı müjdelediği, taşlı bir abiye ile hürriyetin kutlanabildiği hatta tutkulu bir aşk hikayesinde dahi gitme veya kalma kararını bayanın verebildiği bir yolda yolun küçük, büyük, uzun ya da kısa olmasının hiçbir önemi yok.

Söz: Devrim Karaoğlu – Mete Özgencil

Müzik: Devrim Karaoğlu

Producer ve Düzenleme: Devrim Karaoglu

Drums: Devrim Karaoğlu

Keyboards: Devrim Karaoğlu

Strings: Devrim Karaoğlu

Mixed by: Will Brierre

Studio: ” Elephant in the Room “

Mastered at Howie Weinberg Mastering

by Howie Weinberg and Will Borza

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.