DOLAR 32,5900 0.29%
EURO 34,7675 0.03%
ALTIN 2.491,730,30
BITCOIN 20665563.77267%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Murat Övüç’ten, Fettah Can’a ağıza alınmayacak küfür!

Murat Övüç’ten, Fettah Can’a ağıza alınmayacak küfür!

ABONE OL
3 Temmuz 2021 15:40
Murat Övüç’ten, Fettah Can’a ağıza alınmayacak küfür!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni olan Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç’ün kendi kullandığı aracın içerisinde elinde bulundurduğu silahla konutların bulunduğu yöne doğru rastgele ateş etme görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştı.

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntülerin ardından duyarlı sosyal medya kullanıcıları tepki göstermiş ve Burakcan Övüç kısa sürede Twitter’da Trend Topic olmuştu.

Görüntülerin sosyal medyada infial yaratması üzerine trafikte terör estiren Burakcan Övüç gözaltına alındıktan sonra ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Oğlunun serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Murat Övüç  “Oğlum’un yapmış olduğu hareket yanlış. Ama kullandığı silah kuru sıkı bir silah. Karakola giderek ifademizi verdik. Hiçbir sorun yok. Oğlum evinde uyuyor” diyerek oğlunun serbest bırakıldığını takipçilerine duyurmuştu.

Murat Övüç sosyal medyada açıklamalarına devam ederken “Tabii ki yaptığı yanlış. Bu kadar hakaret bu kadar linç daha 20 yaşında bir delikanlı. Türk polisine ve yargıya çok teşekkür ediyorum. Unutmayın doğruysan her şey senin için çok güzel oluyor ama yılansan için fesatsa sürünüyorsun.” yazarak videoyu takipçileriyle paylaşmıştı.

Oğlunun serbest bırakılmasının ardından sosyal medya fenomeni Murat Övüç evladına sahip çıkarken, oğlu hakkında eleştirilerde bulunan ünlü sanatçı Fettah Can’a da küfürler etti.

Burakcan Öğüt’ün sosyal medyada paylaşılan görüntüsünü paylaşan Fettah Can paylaşımın altına “Sabahtan akşama kadar ıslak odun lazım” notunu düşmüştü.

Fettah Can’ın bu paylaşımın ardından Murat Övüç sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Fettah Can’ı hedef göstererek “Bir tane bitik herif var ıslak odunla sabaha kadar dövmek lazım demiş o ıslak odunu var ya g… s… sen kimi dövüyorsun lan bitik.” diyerek küfürler savurdu.

Fettah Can’ın, Murat Övüç’ün bu küfrüne nasıl bir cevap vereceği büyük bir merakla bekleniyor!

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.