Mücize Doktor dizisinde büyük sürpriz

Dizinin sevilen iki oyuncusu yeni bölümlerde olmayacak...

Fox Tv ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan gibi isimlerin rol aldığı “Mucize Doktor” dizisi tüm dünyayı etkisine aldığı gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında dizinin yeni bölümlerinin çekimleri iptal edilmişti.

Bu sezonun en başarılı ve iddialı dizilerinden biri olmayı başaran “Mucize Doktor” adlı dizinin çekimlerine ara verilirken normalleşme sürecinde Temmuz ayı başından yeni bölümlerinin çekilmesine başlanmasına günler kala dizide Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder ve Damla karakteri ile dizinin ilerleyen haftalarında kadroya dahil olan Merve Dizdar sürpriz bir şekilde diziden ayrıldılar.

Yapımcı firma tarafından yapılan ilk açıklamada iki isminde senaryodaki rollerinin bitmiş olmasından dolayı yeni bölümde olmayacağının açıklanmasına rağmen dizi kadrosundan ayrılan Özge Özder Twitter’da yaptığı bir paylaşımda “Canlarım, ulaşabildiğiniz her mecrada bana yazıyor ve kızıyorsunuz ama Mucize Doktor’un Kıvılcım ile kararı benim kararım değil. Çıkan haberlerde ki “Ayrıldı” başlığı çok yanıltıcı. Karar benim değil ve sizden daha fazla üzgünüm… Sevgilerimle “ diziden ayrılma kararının aslında sürpriz bir karar olduğunu ifade etmeye çalıştığı iddia ediliyor.

İŞTE O TWEET

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın