Helin Avşar’ın röntgencisi serbest bırakıldı

Helin Avşar'ın haklı isyanı...

Ömer Akbaba adındaki bir şahıs 10 Kasım 2017 günü akşam saatlerinde Helin Avşar’ın evini gözetlerken fark edilmiş ve yakalanarak gözaltına alınmıştı. Helin Avşar’ın şikayeti üzerine dört ay süreyle Helin Avşar’a yaklaşmama kararı verilmişti.

Helin Avşar’ın şikayeti üzerine savcılık Ömer Akbaba hakkında “tehdit ve kişilerin huzurunu bozma suçundan” 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Ömer Akbaba hakkında açılan davada bugün çıkan kararda mahkeme döneminde tedavi gören Ömer Akbaba’nın olumlu geliştirme gösterdiği tespit edilerek Ömer Akbaba’nın 5 yıl süreyle her 6 ayda bir kez Devlet Hastanesi, Üniversite Hastanesi Psikiyatri Kliniğine ya da bölgesindeki Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tıbbi kontrol ve takibine devam etmesine hükmederek serbest bıraktı.

HELİN AVŞAR İSYANINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Mahkemenin verdiği karar sonrasında Helin Avşar sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafına ““Arkadaşlar bu adamı serbest bıraktılar, bu bir raporlu deli, artı evime gelip beni gözetliyordu. Kafasında senaryolar üreten bildiğiniz hasta… Bu arada evimi gözetlemekle kalmadı, kapıya gelip beni sordu. İki kez ihtar aldığı halde gözetlemeye devam etti. Ve şimdi serbest” notuyla takipçileri ile paylaştı..

İŞTE O PAYLAŞIM

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın