DOLAR 32,4956 0.25%
EURO 34,5582 0.16%
ALTIN 2.496,440,55
BITCOIN 2038222-0.94361%
İstanbul
21°

KAPALI

04:44

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Spor
  • O Ses Türkiye’nin yıldızı Turgut Çıngı’dan “Trenler”

O Ses Türkiye’nin yıldızı Turgut Çıngı’dan “Trenler”

ABONE OL
14 Haziran 2020 17:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl ki O Ses Türkiye yarışmasında gösterdiği müthiş performans ile finale kadar yükselen Turgut Çıngı ilk teklisi söz ve müziği Fikri Karayel’e, düzenlemesi de Safa Hendem ve Mehmet Can’ın üstlendiği“Trenler”i Üniversal Müzik Türkiye etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

O Ses Türkiye yarışmasının ilk turunda seslendirdiği “Trenler” adlı şarkısıyla tüm jüri üyelerini kendisine döndürmeyi başaran Turgut Çıngı yarışmaya Murat Boz’un takımında devam etmiş ve finale kadar yükselmeyi başarmıştı. Murat Boz tarafından yarışma boyunca devamlı olarak kendisine has bir tarzı ve sesi olduğunu söylediği Turgut Çıngı müzikseverlerin karşısına O Ses Türkiye adlı yarışmada büyük beğeni topladığı “Trenler” adlı şarkısına yaptığı yeni bir yorumla çıkıyor.

TURGUT ÇINGI KİMDİR?

Turgut Çıngı Antalya’da 1994 yılında dünyaya geldi. Eğitimini doğduğu şehirde tamamlayan genç sanatçı daha küçük yaşlarda müzikle tanıştı ve gitar kursuna katılarak müzik yolunda dönülmez bir yola girdi. Lise yıllarında kurduğu müzik grubu ile sahne dünyasına da giriş yapan Turgut Çıngı Antalya haricinde Zeytinli Rock Festivali’nde ve Fethiye, Isparta, Denizli gibi bölgelerde de sahne aldı. Vokallik yaptığı bu gruplarda aynı zamanda elektro gitar, davul ve bass gitar da çalan Turgut, 2019 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla birlikte adını geniş kitlilere duyurdu. Yarışmada Murat Boz’un takımında yer alan ve finale kadar yükselen Turgut, yeni çalışmalarını Universal Müzik Türkiye yapımcılığında yayımlayacak.

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.