Merve Başcumalı, “Derin’in Sır Saklama Ağacı” adlı kitabını okurlarıyla buluşturdu

Çocuk, gençlik özelinde öykü ve roman yazan Merve Başcumalı, Havuç Kız kitap serisi, Kalpten Hikayeler ve Dedemin Gramafonu kitaplarından sonra 5’inci kitabı “Deri’in Sır Saklama Ağacı” isimli kitabı geçtiğimiz günlerde Büyülü Fener Yayınları ile çocuklarla buluştu.

Merve Başcumalı, “Derin’in Sır Saklama Ağacı” adlı kitabını okurlarıyla buluşturdu

Çocuk, gençlik özelinde öykü ve roman yazan Merve Başcumalı, Havuç Kız kitap serisi, Kalpten Hikayeler ve Dedemin Gramafonu kitaplarından sonra 5’inci kitabı “Deri’in Sır Saklama Ağacı” isimli kitabı geçtiğimiz günlerde Büyülü Fener Yayınları ile çocuklarla buluştu.

Kitapta, arkadaşlık, yardımlaşma, saygı, sevgi, güven gibi erdemler başta olmak üzere, şımarıklık, kendini beğenmişlik, karamsarlık, merak gibi kavramlar, eğlenceli ve öğretici bir şekilde anlatılıyor.

“DERİN’İN DOĞAYLA MACERALARI”

Demir ve Derin birbirini çok seven ama ara sıra çekişen sevimli iki kardeş. Ancak Derin’in ufak bir sorunu var, asla sır saklayamıyor…

Kalbinizi ısıtacak unsurlarla örülü bu hikâyede, Derin’in yolculuğunu izlerken aynı zamanda çiçekli şapkalı nine, Zeliş ve Deren’i de tanıma fırsatı bulacaksınız.

Merve Başcumalı Hakkında:

İstanbul Üsküdar’da dünyaya gelen Merve Başcumalı, ilkokul öğretmeni bir anne ve çeşitli dillere ana dili gibi hakim olan turist rehberi bir babanın kızı, iki erkek kardeşin ablası ve bir kız bir erkek ikiz annesi…

İstanbul’da tamamladığı tahsil hayatından sonra babasının etkisiyle, İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve Japonca öğrendi. İlkokul çağlarından itibaren yazı yazmaya daima ilgisi olan Merve Başcumalı, “Kalem ve kâğıt bir de çocuklarla buluşuyorsa işte en güzel mutluluk” diyerek yazmaya devam etti.

İlk kitabı “Kalpten Hikâyeler” 2016 yılında yayınlanan Merve Başcumalı, Büyülü Fener yayınları tarafından yayımlanan “Havuç Kız” adlı çocuk kitapları serisiyle yazı hayatındaki yolculuğu devam ediyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın