Melsum Erodst Kimdir, Nerelidir?

Melsum Erodst Kimdir, Nerelidir?

Magazin dünyasında sahne aldığı mekanda milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile yaşadığı tartışma sonrasında magazin dünyasında adından sıkça bahsedilmeye başlanan  Melsum Erdost başarılı müzik kariyerini sürdürmektedir. Hakkında merak edilenler, kısaca kariyeri, eğitimi, hayatı ve biyografi bilgileri.

Melsum Erdost Kimdir?

Halen aktif olarak besteci, müzisyen, şarkıcı, söz yazarı olarak saat hayatına devam eden Melsum Erdost İstanbul Üniversitesi’nde müzik eğitimi almıştır.

Melsum Erdost’un ekranlarla ilk tanışması TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemlerde büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenen O Ses Türkiye yarışması ile başlamıştır. Bu yarışmanın hemen ardından da o dönemki adıyla FOX TV şimdiki adıyla NOW TV ekranlarında 2017 yılında yayınlanan Ben Söylerim isimli şarkı yarışması ile tanınmıştır. Bu yarışmada kendisini izleyen müzikseverleri ve jüriyi sesi ve güzelliği ile kendisine hayran bırakmıştır.

Melsum Erdost Nerelidir?

Melsum Erodst aslen Karslıdır ama doğma büyüme İstanbulludur. Halen yaşantısını da İstanbul’da sürdürmektedir.

Magazin dünyasını uzun süre meşgull eden ve geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda sanhe aldığı mekanda milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile yaşadığı polemik sonrasında günlerce adından bahsedilen Melsum Erdost olayın kendisinin sahne aldığı esnada Ebrar Karakurt’un alkollü olarak sahneye çıktığını ve mikrofonunu elinden alarak şarkı söylemeye çalıştığını iddia etmiştir.

Meslum Erdost Kaç Yaşındadır?

Melsum Erdost 1996 İstanbul doğumludur ve 28 yaşındadır.

Resmi Instagram hesabı @melsumelsum ‘dur.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın