Banu İslam Şucai Kimdir?

Banu İslam Şucai Kimdir?

Arka Sokaklar adlı dizide rol aldıktan sonra kısa bir süre içinde Banu İslam Şucai (Banu Shujai) oyunculuk dünyasının son dönemlerde en dikkat çeken isimlerinden birisi olmuştur.  Banu İslam Sucai “Banu Shujai” hem güzelliği hem başarılı  oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim hakkında hayranları tarafından merak edilen soruların cevapları. Kısaca oyunculuk kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

Banu İslam Şucai Kimdir?

2020 yılında Azerbaycan’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılan Banu İslam Şucai Miss Azerbaycan seçilmiş ve kraliçelik tacını takmıştır. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Banu İslam Şucai’nin oyunculuk kariyeri

Ülkemizde oyunculuk ve diksiyon üzerine Serkan Atar ve Murat Atıl’dan özel dersler alan Banu İslam Şucai bu derslerin ardından Akademi 35.5, Metin Balekoğlu oyunculuk atölyesi, Istanbul Film Akademi, Acunmedya Akademide tiyatro ve oyunculuk eğitimi alarak kendisini geliştirmiştir. Halen aktif olarak Müfit Aytekin oyunculuk atölyesinde eğitimlerini sürdüren  Banu İslam Şucai ülkemizin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinin 631 bölümünde ilk rolü olan “Olga” karakterine hayat vermiştir..Ğlkemizde çok kısa bir süre içinde vizyona girecek olan  “Son Şans” Lena ve “Alem-i Cin 3″ Gizem rolü ile iki sinema filminde daha boy gösterecektir.

Azerbaijan State University of Culture and Arts ” oyunculuk bölümünü yüksek puanla kazanmıştır. Ancak 3 ay sonra bırakmış ve annesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın