Melis Fis ve Borqy ikilisinden kıpır kıpır şarkı geldi “Kimler Kimler”

Melis Fis ve Borqy ikilisinden kıpır kıpır şarkı geldi “Kimler Kimler”

Genç müzisyen Melis Fis ve “Sağlam Kalça” adlı parçasıyla listelerin üst sıralarında yer alan Borqy’nin yeni şarkısı “Kimler Kimler” müzikseverlerle buluştu. Uzun zamandır merakla beklenen parçanın aranjesi Nurettin Çolak imzası taşıyor.

Son dönemin başarılı genç müzisyenlerinden Melis Fis, “Sağlam Kalça” adlı parçasıyla müzik listelerini alt üst eden Borqy ile “Kimler Kimler” adını verdikleri yeni şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu.

“Kimler Kimler” adlı şarkının söz ve müziklerini Melis Fis ve Borqy ikilisi birlikte hazırlarken şarkının düzenlemesini Nurettin Çolak yaptı.

Melis Fis ve Borqy şarkının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Cem Kılıç oturdu. Klip tıpkı şarkının sözlerine ve ritmine uyacak şekilde eğlenceli ve bir o kadar da hareketli çekilirken Melis Fis ve Borqy oyunculuklarıyla da dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Başarılı ikilinin ilk düeti “Kimler Kimler” Sony Müzik Türkiye etiketiyle müzikseverlerle paylaşılırken Melis Fis’ten hayranlarını sevindirecek bir haber de beraberinde geldi. Uzun zamandır ilk albümü üzerine çalışan yetenekli müzisyen, yakın zamanda ilk albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Bir yanıt yazın