DOLAR 32,4535 0.12%
EURO 34,4859 -0.04%
ALTIN 2.473,60-0,37
BITCOIN 2064610-3.98932%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Melekber Deniz’in “Menüde Aşk Var” adlı kitabı raflardaki yerini aldı

Melekber Deniz’in “Menüde Aşk Var” adlı kitabı raflardaki yerini aldı

ABONE OL
21 Kasım 2021 15:14
Melekber Deniz’in “Menüde Aşk Var” adlı kitabı raflardaki yerini aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu kez, Menümüzde Aşk Var!  Yazar Melekber Deniz’in Aşk Benim Hamurumda Var kitabı ile başlayan, Gaziantepli baklavacı bir ailenin mimar kızı Reyhan Sever’in, Gaziantep’ten İstanbul’a uzanan macerası Menümüzde Aşk Var ile devam ediyor. En büyük hayali bir restoran açmak olan Reyhan’ın hikâyesi, hayatının aşkını bulduğu İstanbul’da, kocaman renkli bir aile eşliğinde sürerken, Reyhan için aslında her şey yeni başlıyor … Menümüzde Aşk Var, Pika Yayın etiketiyle 19 Kasım tarihinde raflarda yerini aldı.

İlk kitapta, sevgi dolu kocaman bir ailede büyümüş, neşeli, konuşkan, kendinden emin ve bir o kadar da girişken Gaziantepli bir ailenin mimar kızı Reyhan’ın aşçılık hayallerinin peşinden geldiği İstanbul’da hiç hesapta yokken hayatının aşkı Ali Eren’le tanışmasını konu edinen Melekber Deniz, bu kez “Menümüzde Aşk Var” diyor.

Reyhan’ın evlilik hazırlıkları ile başlayan ikinci kitap, samimi, neşeli ve eğlenceli bir romantik komedi tadında devam ediyor. Gaziantep’ten İstanbul’a uzanan Reyhan’ın hikâyesi, kocaman bir aile eşliğinde sürerken, Reyhan için aslında her şey yeni başlıyor. Çünkü Reyhan’ın hayal menüsünde henüz tamamlanmamış maddeler var. Ve en az onlar kadar zamansız çıkagelen sürprizler…

“İyi kalabilenlerin dünyasında hayallerin gerçekleşme yolu mutlaka vardır. Zira bu restoranda menüyü her daim, usta bir aşçı olma yolundaki Reyhan Sever hazırlar…”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.