DOLAR 32,3522 0.13%
EURO 35,1732 -0.11%
ALTIN 2.245,660,14
BITCOIN 2186586-0.38222%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Mel Canpolat ve Tolga Yakalı kısa sürede milyon barajını aştılar

Mel Canpolat ve Tolga Yakalı kısa sürede milyon barajını aştılar

ABONE OL
24 Kasım 2022 02:28
Mel Canpolat ve Tolga Yakalı kısa sürede milyon barajını aştılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tolga Yakalı müziğe verdiği 5 yıllık aradan sonra bir ay içerisinde çıkardığı iki single çalışması ile müzikseverlerin dikkatini üzerine çekti.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Söz ve müziği Mel Canbolat tarafından hazırlanan “Sen Gitmeden Önce” adlı şarkının düzenlemesini Nurettin Çolak yaptı. Bu şarkısı için çekilecek klip için Tolga Yakalı kameralar karşına geçerken yönetmen koltuğuna da Erdem Eryılmaz oturdu.

Tolga Yakalı bu çalışması ile hem Youtube hem Spotify başta olmak üzere birçok dijital platformda 1 milyon barajını aşarak büyük bir başarıya imza attı. Tolga Yakalı, ”Sen Gitmeden Önce” şarkısında aynı notaları paylaştığı Mel Canpolat’la eşine az rastlanır bir sinerji yakaladıklarının altını çizdi.

KÜÇÜK BÜTÇELERLE DEVLERLE YARIŞIYORUZ

Yaklaşık 72 saat içerisinde birçok müzik listesinde kendilerine yer bulmayı başaran Yakalı ve Canpolat; ”Matematiksel olarak şansımızın çok az olduğu bir dönemde, Tarkan başta olmak üzere müziğin bir çok dev ismi ile aynı gün yayına giren şarkımız üç gün gibi kısa bir sürede milyon barajını aştı. Fiziksel eşiği çok rahat aştık ve yaptığımız işle gurur duyuyoruz. Yüzbinlerce liralık klipler, on binlerce liralık şarkılarla yarışıyoruz. Belki galip gelemeyeceğiz ama bu ligin artık eskisi kadar kolay ve basit bir lig olmadığını herkese göstereceğiz.” sözleriyle iddialı bir açıklamaya imza attılar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.