DOLAR 32,4106 0.23%
EURO 35,6808 0.55%
ALTIN 2.325,120,27
BITCOIN 22991562.69634%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Masumlar Apartmanı 8 haftadır rekor üstüne rekor kırıyor
  • Magazin Name
  • Masumlar Apartmanı 8 haftadır rekor üstüne rekor kırıyor

Masumlar Apartmanı 8 haftadır rekor üstüne rekor kırıyor

ABONE OL
6 Kasım 2020 00:23
Masumlar Apartmanı 8 haftadır rekor üstüne rekor kırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren Salı günlerine damga vuran ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı reyting savaşlarında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Taraflı tarafsız herkes tarafından büyük bir beğeniyle izlenen güçlü kadrosu ve hikayesiyle bu haftada reytinglerde ilk sırada oldu.

“Masumlar Apartmanı 8 haftadır zirvede”

Yayına başladığı ilk bölümden itibaren sosyal medyada Twitter’de her hafta en çok konuşulan ve YouTube’da en çok izlenenler listesine girmeyi başaran Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi… Total’de 10.29 izlenme oranı (reyting), 22.69 izlenme payı (share); AB’de 12.96 izlenme oranı (reyting), 29.17 izlenme payı (share) ve ABC1’de ise 13.99 izlenme oranı (reyting), 28.83 izlenme payı (share) ile reyting alan dizi, tüm kesimlerce ilgiyle takip ediliyor.

Son bölümde neler oldu?

İnci, uzun zamandır Han’ın sırrını öğrenmek için uğraşır ve ilk kez bu sırra çok yaklaşmıştır. İnci’nin kendisinden şüphelendiğini düşünen Han hiç beklenmedik bir hamle yapar. Han ve İnci’nin evliliklerini öğrenen Gülben, Safiye’ye söyleyip söylememekte kararsızdır. Ablası İnci’nin gizlice evlendiğini öğrenen Ege bunu kabullenemez ve ona karşı tavır alır.

Annesinin ölüm yıldönümüne Safiye kusursuz bir şekilde hazırlıklar yaparken ev halkı içinde bugün çok önemli bir gündür Hikmet ise hala pişmanlık ve suçluluk içinde boğuşurken çocukları da geçmişi hatırlar. Safiye, Han ve Gülben anneleri için değil, aslında kendi çocuklukları için yas tutmaktadır. Devamlı karşı karşıya gelen Memduh ve Han bu kez de açığa çıkan bir sır yüzünden yine karşı karşıya gelir. Han tüm sorunları bir an olsun unutmak için İnci’ye sürpriz yapmak ister ama beklediği sonucu alamaz. Çünkü İnci’nin tek derdi hala Han’ın kendisinden sakladığını düşündüğü sırlarıdır. İkilinin arası tam düzelme aşamasına geldiği esnada Ege’den gelen telefon tekrar ortalığı karıştırır. Han herşeyi göze alarak harekete geçmeye karar verir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.