Gönül Dağı 7 Kasım akşamı 3.bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak

Gönül Dağı 7 Kasım akşamı 3.bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak

Ekrana gelen ilk iki bölümüyle gönüllerde taht kuran ve günün en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı üçüncü bölümüyle TRT 1’de.

TRT 1 ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan ve ilk iki bölümüyle gönüllere taht kuran Gönül Dağı 3.bölümüyle 7 Kasım gecesi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak.

Taner Dilek’in nişanlı olduğunu  öğrenince artık kendisi için masalın bittiğini düşünmeye başlar. Taner kendisini tamamen uçağa verirken Muammer Taner’in keyifsizliğini fark eder ve onu evlendirmeye karar verir. Muammer’in bu kararı aldığını öğrenen Taner’in amcası Hüseyin amcalık görevini yerine getirmek için kolları sıvar. İki kardeş her zaman olduğu gibi bu olayda da karı karşıya gelir ve her ikisi de gözünü Dilek’e kestirmiştir.

Aniden kasabaya geri dönen Serdar ile yüzleşen Dilek nişan yüzüğünü atar ve Serdar ile olan ilişkisini bitirmiştir. Dilek, Serdar’a hemen kasabayı terk ederek İstanbul’a geri dönmesini söyler. Ama Serdar Dilek’in sözlerine ve davranışlarına rağmen pes etmeye niyetli değildir. Hala Taner ile eski nişanlısının mağarada mahsur kalmasını içine sindirememiş ve Taner’i araştırmaya başlamıştır.

Taner kendisini tamamen işine vermiştir ve olanlardan hiç haberi yoktur. Selami Taner ve amcaoğullarına yüklü miktarda tazminat davası açmıştır. Bu tazminattan kurtulmalarının tek yolu Keriman ile Selami’nin arasını düzeltmektir ama bu konuda Keriman’ın tek bir şartı

Bir yanıt yazın