DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Manukyan’ın hayatı film oluyor

Manukyan’ın hayatı film oluyor

ABONE OL
14 Nisan 2022 10:58
Manukyan’ın hayatı film oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Patroniçe Kim Olacak?

Emirgan parkında gerçekleşen özel röportajda Önce Vatan Gazetesi’nden Yaşar Şenyüz’ün sorularını cevaplayan Duygu Mercan söyleşinin sonuna doğru yeni projeleriniz var mı sorusuna, Manukyan’ın hayatından esinlenerek Patroniçe adlı bir proje hazırladığını ve yıl sonuna doğru çekimlere başlayacaklarını söyledi.

Hülya Avşar’ı Kendine Rakipmi Görüyor?

Hülya Avşar’ın da gazetecilere en büyük hayalinin Manukyan’ın hayatını oynamak olduğunu söylediği hatırlatılıp siz kendinizi Hülya Avşar’a rakip mi görüyorsunuz sorusuna da, Yok asla öyle bir şey demiyorum. Hülya hanım benim Türkiye’de en çok taktir ettiğim ve hayranlık duyduğum bir isim. Hiç sizin ima ettiğiniz gibi düşünmedim. Ben bu projemi yapımcım olan Statü filme sunduğumda çok ilgi gösterdiler. Benim isteğim hikayenin kahramanının gençlik yıllarını benim oynamam ama orta yaşını ve yaşlılığını başka birilerinin oynaması, eğer Hülya hanımın da gerçekten hayali buysa ve birlikte çalışsak ne güzel olur.

Şimdi düşünüyorum da Manukya’nın gençliğini oynamak bana, orta yaşınıda oynamak Hülya Avşar’a çok yakışır. Ben böyle bir birliktelikten çok mutlu olurum, fakat bu benim yetkimin dışında olan bişey. Buna karar verecek olan yapımcım olacaktır. Sanırım onların aklında farklı alternatif isimler var ama keşke Hülya hanım olsa ne güzel olur, ben çok sevinirdim. dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.