Kalk Gidelim’de köy meydanında Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Kalk Gidelim’de köy meydanında Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

TRT 1 ekranlarının sevilen ve keyifle izlenen aile komedi dizisi Kalk Gidelim” yüz yirmi altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak:

Samim, Kelle İsmail’in yanına gelerek kızını istemesi sonrasında oldukça gerilmiştir. Ama bardağı taşıran son damla İsmail’in Samim için getirdiği hediye olmuştur. Samim artık herkese küsmüştür.

Perihan’dan Sevda’nın zayıflama hapları aldığını ve bunları kullandığından kimse haberdar değildir. Zayıflama hapları yüzünden Sevda’da bir anda unutkanlık başlamıştır ve Sevda bu durumu idare eder ve herkese kaçamak cevaplar verir.

Seyfettin boruları tamir ettirmek için eve tesisatçıları çağırırken Seyfettin’ le ustalar arasında adete savaş yaşanmaktadır. Evine gelen tesisatçılara Seyfettin iş ahlakı derslerini verir. Ama dozunu kaçırınca ortaya komik durumlar çıkar.

Ercan’ın yoğurthanede yoğurtların kaya gibi mayalanmasından sonra Meryem Ercan’a iyice güvenir. Sadık işyerine Ercan’ın uğurlu geldiğini düşünse de içten içe Ercan’ın hareketlerinden şüphelenmeye başlar.

Köy meydanını Cumhuriyet Bayramına yakışır bir şekilde Veli Demir ve Duru bir güzel süslerler ve köy meydanında muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapılır. Kutlamada Seyfettin adeta ders niteliğinde bir konuşma yapar. Geceye Sadık Kahya’nın herkese efelenmesiyle kötü biter. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının etkisiyle Seyfettin en sonunda altınları bağışlayacağı yere karar vermiştir. Seyfettin altınları daha önce saklayan Sevda’dan altınları çıkarıp vermesini ister. Ama Sevda’nın unutkanlığı son günlerde o kadar çok artmıştır ki Sevda  küpü nereye sakladığını, ne küpü sakladığını bile unutmuştur ve hiç de hatırlayacak gibi değildir.

Bir yanıt yazın