DOLAR 32,3834 0.18%
EURO 35,0000 -0.26%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN 2265534-0.82581%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Kalk Gidelim’de kahkahanın nedeni sırlarda gizli…

Kalk Gidelim’de kahkahanın nedeni sırlarda gizli…

ABONE OL
26 Ağustos 2020 19:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz on yedinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak:

Kendisini aldatılmış olarak hisseden Seyfettin, Mustafa Ali’ nin açıklama yapmasına fırsat vermez. Seyfettin’e durumu izah edemeyeceğini düşünen Mustafa Ali, çareyi kaçmakta bulur. Seyfettin, Mustafa Ali’nin tüm atlatma planlarına rağmen iz sürmeyi başarır. Her yerde aradığı Mustafa Ali’yi şirkette bulacağından emindir ve bir şekilde Mumu’ nun makam odasına sızar. Bu arada Kelle İsmail, şirkette yaşanan tüm bu olaylara şahit olur ve devreye girerek iki kardeşin arasını düzeltir.

Gece uyku tutmayan Şakir, annesi Perihan’a bir şaka hazırlar. Bu şaka sonrasında dili tutulan Perihan’ı Dudu’nun da yardımıyla hastaneye kaldırmak zorunda kalır.

Süt pazarlığı konusunda Sadık’ı görevlendiren Meryem, Ercan’ın hareketlerinden şüphelendiği için Ercan’ ı takibe alır. Ercan ince ince dokuduğu planında sona gelmiştir. Ercan’da İsmail tarafından oyuna getirilmiştir. Üstelik o kadar zor durumdadır ki çareyi ancak kaçıp kurtulmakta bulur.

Hatice Ana’ nın bağdan topladığı zerzevatlarla reklam çekmeye karar veren Duru ve Veli, internet üzerinden ürün pazarlaması işinde sona gelmiştir.

Mustafa Ali ve Seyfettin’ i barıştıran İsmail, ikisine de çok büyük bir sır verir. Bu tarihi sır evleri ile ilgilidir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.