Erinan hukuk bürosunun yeni yerinin açılışına ünlü isimler katıldı

Ünlü avukat Ali Abdullah Erinan'ın yeni bürosunun açılışına iş dünyası, sanat ve sosyeteden büyük ilgi...

İş ve sanat camiasında birçok ünlü ismin avukatlığını yapan Avukat Ali Abdullah ERİNAN’ın başkanı olduğu hukuk bürosunun yeni yeri geçtiğimiz günlerde açıldı.

Açılış ünlü isimlerin, iş insanlarının, meslektaşların ve ailesinin yanı sıra bürokratların katılımıyla gerçekleşti. Avukat Ali Abdullah Erinan; Erinan Hukuk Bünyesinde başta ceza hukuku olmak üzere; şirketler, ticaret, bankacılık, fikri ve mülkiyet, iş ve sosyal güvenlik, otomotiv, sigorta, gümrük ve birçok hukuk alanında uzman avukatlar ile yeni yerinde hizmetlerine güncel ve daha yenilikçi bir yaklaşımla devam edeceklerini duyurdu.

Avukat Ali Abdullah Erinan açılış konuşmasında; “Köklü bir hukuk bürosunun deneyimi, tecrübesi, gelenekçiliği ile günümüz şartlarının araştırmacı, yenilikçi ve modernliğini bir arada tutarak bu mesleği icra etmeye devam etmekteyiz. Bu aşamada sadece bulunduğumuz il sınırları içinde değil Türkiye ve Dünya genelinde olan müvekkil portföyü ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmekle birlikte hukuk devleti deyince aklımıza gelen 3 vazgeçilmez unsurdan birisi olan savunmayı teşkil ettiğimiz için kişi, yer ve zaman mefhumu gözetmeksizin her zaman önce adaletin tecelli etmesi için gayret ve çaba sarf ettim ve etmeye de devam edeceğim.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Ayrıca Erinan Hukuk bürosu Türkiye’de bir ilk olan branş avukatlık sisteminin ilk olarak Erinan Hukuk bünyesinde kemikleştiğinden ve bu yönü ile ileri derecede başarı sağlandığından bahsederek sistemin işlerliğini duyurdu

Bir yanıt yazın