İpek Dinç ile muhteşem bir Jazz müzik dinletisi “Bana Yalan Söylediler”

İpek Dinç ile muhteşem bir Jazz müzik dinletisi “Bana Yalan Söylediler”

İpek Dinç daha ilkokul yıllarından itibaren okul korolarında söylediği şarkılarla müzik hayatına merhaba derken geçtiğimiz günlerde de “Bana Yalan Söylediler” adlı ilk teklisiyle müzik dünyasında bende varım dedi.

 

Üniversite yıllarında bir spor kulübünün restoranında çalışan bir müzik grubunun kendisine solistleri olması teklifin değerlendirerek profesyonel müzik hayatına atılan İpek Dinç ilk sahnesini yaparken aynı mekanda sahne alan büyük duayen sanatçı İlhami Gencer’in kendisini sahneye davet emesi ve birlikte bir şarkı seslendirmelerinin ardından uzun yıllar İlhami Gencer ile çalıştı.

 

Yıllar 2009’u gösterdiğinde Nardis Jaz Genç Vokal yarışmasını kazanan İpek Dinç daha sora Estonya’nın Talin şehrinde düzenlenen Nomme Jaz Festivali’ne Türkiye’yi temsilen katıldı ve üçüncü olmasın ardından birçok festivale davet edilerek ülkemizi başarıyla temsil etti.

 

Anıl Şallıel’in kendisini yönlendirmesi sonucu İpek Dinç sözleri Fikret Şenses’e ait müzikleri Jose Feliciano, Betty E. Cropper’a ait düzenlemesi ve aranjesi Anıl Şallıel’e ait “Bana Yalan Söylediler” adlı şarkıyı müzikseverlerle buluşturdu.

İpek Dinç “Bana Yalan Söylediler” şarkısın klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Erdem Genç oturdu.

Kamil Hızer /Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın