İnan ikinci single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

İnan'dan ikinci single 'Ona Aldığın Çiçekler Solsun' müzikseverlerle buluştu

İnan ikinci single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

‘Leyla Yakar Bizi’ isimli ilk teklisini 2020 Mart ayında yayımlayan İnan, yılın son ayında sürpriz yaparak ikinci single’ı ‘Ona Aldığın Çiçekler Solsun’u Pasaj&Garaj Müziketiketiyle yayımladı. Dinleyeni ilk notadan itibaren etkisi altına alan şarkının akustik, etnik, reggae ritimli atmosferi için İnan  ‘bela okuma isteğiyle yazmak istediğim, fakat bu kadar şiddetli bir hisle daha naif bir biçimde başa çıkmanın, ifade etmenin yollarını ararken kaleme aldım’ dedi.

Sözü ve müziği İnan‘a düzenlemesi Dora Durak ait ‘ Ona Aldığın Çiçekler Solsun’da yer alan  sitem duygusunun özündeki değişkenlik, burukluk, ihtiras, öfke ve nihayetinde kabulleniş temaları, şarkının melodik yapısına ve aranjmanına da yansıdı.

Şarkının müzikal dünyası, kanun ve saksafonun uyumu,  tıpkı sitem ve hayal kırıklığıyla yoğrulan duyguların özündeki çeşitlilik ve sentez gibi.

İnan Kimdir?

İnan (Kırdemir), 12 Ekim 1991 yılında Almanya’nın Frankfurt şehrinde dünyaya geldi. Müziğe 11 yaşında keman çalarak ve çeşitli Klasik Batı müziği korolarında şarkı söyleyerek başladı. Çocukluğundan bu yana günlük tutar gibi şarkı yazıyor. Görsel sanatla, iletişimle ve müzikle bu kadar ilgili olması eğitim hayatına da etki etti İnan’ın. Çok yönlü kişiliğini ve yeteneklerini farklı dallarda aldığı eğitimle profesyonel hayatına uyarlayan İnan Liverpool Üniversitesi’nde medya ve iletişim okudu. Sanat Yönetimi yüksek lisansını ‘özgürlük laboratuvarı’ dediği Central Saint Martins’de yaptı. Kendini bildi bileli yazıyor. Şarkı, şiir, deneme yazıları, öyküler ve moda sahnesinden hikayeler… Görsel anlatımla da arası iyi. Kalem tutmadığı zamanlarda kreatif danışmanlık yapıyor. Vogue Türkiye’nin Londra merkezli editörü olarak yıllardır global moda sahnesinden bildirdi ve medya sektöründe başarılı işlere imza attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir