DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2272078-0.81794%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Selçuk Kılıç “Sarp” adlı dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor
  • Magazin Name
  • Selçuk Kılıç “Sarp” adlı dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Selçuk Kılıç “Sarp” adlı dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor

ABONE OL
17 Aralık 2020 23:33
Selçuk Kılıç “Sarp” adlı dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid dizisinde canlandırdığı “Lars” karakteri ve Fox TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı adlı dizide canlandırdığı “Baybars” karakteri ile televizyon izleyicilerinden tam not alan Selçuk Kılıç çekimlerine yeni başlanacak olan Sarp adlı dizide başrolde yer alacak.

Selçuk Kılıç başrolde oynayacak

Sarp adlı dizide Selçuk Kılıç’in rol arkadaşları Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı, Levent Sülün, Büşra Cebe, Şevket Çapkınoğlu gibi ekranların tanınmış isimleri eşlik ederken dizi özellikle dövüş sahneleri ile büyük ilgi toplamayı hedefliyor.

Dizinin yapımcılığını Kum Medya üstlenirken dizinin yönetmenliğini Bülent Terzioğlu üstlendi. Dizinin ilk bölüm çekimleri İstanbul’da tamamlanırken dizinin yayınlanacağı kanal yapım şirketi tarafından açıklanmadı.

SELÇUK KILIÇ KİMDİR?

Amsterdam’da doğan, aslen Afyon (Emirdağ)’lı olan ve İstanbul’da yaşayan oyuncu Selçuk Kılıç, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok platformdan oyunculuk eğitimi aldı. Türkiye’nin en çok izlediği dizilerde rol alma şansı bulan Kılıç, 3 Aralık 1983 doğumlu. Üniversitede spor akademisine giden başarılı oyuncu, 2020 yılında Malatya Altın Kayısı Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi Aksiyon Oyuncusu Ödülüne layık görüldü.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.