DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22716840.83973%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Hatice Bircan Akbulut besteleri ve yorumculuğuyla ön plana çıkmaya devam ediyor
  • Magazin Name
  • Hatice Bircan Akbulut besteleri ve yorumculuğuyla ön plana çıkmaya devam ediyor

Hatice Bircan Akbulut besteleri ve yorumculuğuyla ön plana çıkmaya devam ediyor

ABONE OL
17 Aralık 2020 05:15
Hatice Bircan Akbulut besteleri ve yorumculuğuyla ön plana çıkmaya devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatice Bircan Akbulut İzmirli bir ailen ortanca çocuğu olarak Almanya’nın Bavyera eyaletine bağlı Landshut kentinde dünyaya gelmiştir. Okul yıllarından itibaren müziğe olan yeteneğiyle dikkati çeken başarılı yorumcu ve besteci Hatice Bircan Akbulut Ege Üniversitesi Devlet Klasik Türk Musikisi Konservatuarı eğitimi ve sonrasında yurtiçi ve yurtdışında birçok müzik çalışmalarına imza attı.

Müzik eğitimi aldığı dönemlerde Hatice Bircan Akbulut bir çok değerli müzik insanı ile çalışırken uzun yıllardır yaptığı bestelerinden 32 tanesini dijital platformlarda müzikseverlerle buluşturdu.

Tek Başına ve Yağmur adlı albümlerini dijital platformlardan paylaşan başarılı sanatçı Hatice Bircan Akbulut’un çalışmalarına müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Yapmış olduğu albümlerinin düzenlemelerinde Volkan Gümüşlü, Uğur Yıldız, Zafer Karayazgan gibi değerli müzisyenler ile çalışmıştır.

Hatice Bircan Akbulut halen İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Orkestrası Müdürlüğünde solist olarak görevine ve beste çalışmalarına devam ederken kendisini “  İnsanları, doğayı, hayvanları severek yaşayan bir İnsan olarak, “ ifade ederken, müzik çalışmalarım hayatta bir yudum tebessüm içindir.” sloganıyla yoluna devam etmektedir” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.