İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrolünde oynadıkları “Mutluyuz” filminin ilk fragmanı yayınlandı.

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrolünde oynadıkları “Mutluyuz” filminin ilk fragmanı yayınlandı.

29 Aralık’ta vizyona gireceği açıklanan başrollerinde İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun oynadığı “Mutluyuz” filminden ilk fragman yayınlandı.

Büyükak ve Sakallıoğlu haricinde Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır gibi isimlerin rol aldığı 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği aile komedisi “Mutluyuz” ayrılmak üzere olan bir çiftin eğlenceli hikayesini sinemaseverlere aktarıyor.

İbrahim Büyükak’ın hem yönetmenlik koltuğuna oturduğu hem senaryosunu yazdığı “Mutluyuz”  filminin ilk paylaşılan fragmanında Aslı karakterini çift terapisinde görüyoruz. Çiftin komik ve eğlenceli anlarının gözler önüne serildiği tanıtımda filmde herkesin kendi ilişkisinden bir parça bulacağının ilk sinyalleri veriliyor.

Mutluyuz” filminin konusu

Birbirleriyle çok yakın arkadaş olan Aslı ve Ferhat ne tesadüftür ki sevgilileri tarafından terk edilmişlerdir. Birbirleriyle dertleşirlerken sevgili olmaları gerektiğini anlarlar ve evlenirler. Ama evliliklerinin üçüncü yılında artık işler iyi gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecek.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın