DOLAR 32,4362 0.06%
EURO 34,4701 -0.11%
ALTIN 2.486,590,16
BITCOIN 2038840-2.94533%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • İbis ile müzik ve seyahat etme tutkusu yeniden canlanıyor

İbis ile müzik ve seyahat etme tutkusu yeniden canlanıyor

ABONE OL
30 Temmuz 2020 11:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu’nun çatısı altındaki ibis otelleri tüm dünyada genç müzisyenleri ve yeni sanatçıları desteklemeyi pandemi sürecinde #GigsAtHome etiketiyle 16 canlı yayın serisi ile sürdürerek görkemli bir final gerçekleştirdi. İki kıtadan ve beş farklı ülkeden sanatçıların bir araya geldiği etkinlikte genç yetenekler, İngiliz elektronik pop grubu Clean Bandit’in ünlü dans hiti ‘Rather Be’nin müzik kaydını gerçekleştirdi.

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu çatısı altındaki İbis otelleri dünyanın her yerinde yükselmekte olan yeni sanatçıları ve genç müzisyenleri desteklemeyi sürdürürken, global müzik programından sanatçıları benzersiz bir müzik etkinliği için bir araya getirdi.

Sosyal mesafenin korunması gereken Pandemi sürecinde #GigsAtHome etiketi ile Facebook ve diğer sosyal mecralarda haftalık canlı performanslarla toplam 16 müzik yayını gerçekleştiren ibis otelleri, finalde iki kıtadan ve beş farklı ülkeden genç yeteneklerle, İngiliz elektronik pop grubu Clean Bandit’in ünlü dans hiti ‘Rather Be’nin müzik kaydını gerçekleştirdi. Farklı ülkelerden farklı genç yeteneklerin müzik coşkusu izleyicilere yeniden müzik ve seyahat tutkusu yaşattı.

Bu eşsiz oturum için bir araya gelen sanatçılar arasında Gilsons (Brezilya), Glass Cristina (Meksika), LEFT (Portekiz), Nxdia (Birleşik Krallık) ve Moglii (Almanya) bulundu. Kayıt ibis’in global Instagram hesabında yayınlanarak #GigsAtHome yolculuğuna uygun bir final sundu.

Müzik misyonu

Sony Müzik ile güçlerini birleştirerek 2019 yılında Spotify dijital müzik platformunda yetenekli sanatçıları keşfeden ibis Müzik programı misyonuna bu yılda devam ederek eşsiz sesleri ile müzisyenleri ve geleceğin sanatçılarını rengarenk sosyal mecralarda bir araya getiriyor.

İbis otelleri geçtiğimiz 2019 senesinde dünya çapında dünyanın dört bir yanındaki İbis otellerinde 80’den fazla sanatçının performanslarıyla bir İbis Müzik yarışması düzenlemişti. Yarışmaya 17 ülkeden katılan 89 yeni sanatçı finalde Macaristan’ın Sziget Festivali’nde İbis tarafından sunulan Avrupa Sahnesinde birincilik için yarışmış ve bağımsız bir jüri ekibi tarafından seçilen Maria Yfeu, yarışmanın birincisi olmuştu.

Genç müzisyenlere Türkiye’de de destek

İbis bu kapsamda bağımsız müzik gruplarının sesini duyurmak amacıyla Türkiye’de de geçtiğimiz 2019 senesinde ülkemizin dört bir yanındaki yetenekli müzisyenleri bir araya getiren ve ‘radyo boğaziçi’ tarafından hayata geçirilen ‘Battle of the Bands’ yarışmasının sponsorluğunu üstlenmişti. İbis’in müzisyenlere desteği doğrultusunda gerçekleştirilen yarışmanın birincisi Bahr müzik grubu olmuştu.

İbis otelleri #GigsAtHome etkinlikleri ile pandemi sürecinde de globalde (Tom Grennan, Boulevard des Airs ve Lucas Lucco dahil) birçok yetenekle çalışarak müzik severlere evlerinden yeni melodiler keşfetmeleri için destek olmaya devam etti.

Accor hakkında

Accor, 110 ülkedeki 5.000 otel, resort ve rezidansta benzersiz ve anlamlı deneyimler sunan dünya lideri artırılmış bir misafirperverlik grubudur. Lüksten ekonomiye rakipsiz bir marka portföyüne sahip olan Accor, 50 yıldan fazla bir süredir misafirperverlik becerisi sunmaktadır. Konuklarına konaklamanın ötesinde deneyimler yaşatan Accor yiyecek ve içecek, eğlence, sağlık ve ortak çalışma markalarıyla yaşamanın, çalışmanın ve eğlenmenin yeni yollarını sunmaktadır. İş performansını artırmak için Accor’un iş hızlandırıcıları portföyü, konukseverlik dağıtımını, operasyonları ve deneyimi güçlendirmektedir. Konuklar ayrıca, dünyanın en çekici otel sadakat programlarından birine ALL Accor Live Limitless’e erişim sağlayabilmektedir.

Accor, sürdürülebilir değer yaratmaya derinden bağlıdır ve dünyaya ve topluma sürdürülebilir kazandırmada aktif bir rol oynamaktadır. Planet 21 – Acting Here olumlu bir misafirperverlik deneyimi için çaba sarf ederken, bağış fonu olan Accor Solidarity (Accor Dayanışma), mesleki eğitim ve istihdama erişim yoluyla dezavantajlı grupları güçlendirmektedir.

Accor SA, Euronext Paris Menkul Kıymetler Borsası’nda (ISIN kodu: FR0000120404) ve ABD’deki OTC Piyasasında (Ticker: ACRFY) halka açık olarak listelenmiştir. Daha fazla bilgi için accor.com adresini ziyaret edebilir ya da bizi Twitter ve Facebook’ta takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.