DOLAR 32,5418 0.11%
EURO 34,8431 0.02%
ALTIN 2.500,910,68
BITCOIN 20863501.07814%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Altınyıldız Classics ile tatile hazırlık

Altınyıldız Classics ile tatile hazırlık

ABONE OL
30 Temmuz 2020 10:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz mevsiminin en zevkli uğraşlarından biri de dört gözle beklenen tatil için valiz hazırlamaktır. Yaz tatili valizlerinin vazgeçilmezleri şort, tişört ve gömlekler ise rahatına düşkün erkeklerin ilk tercihi oluyor. Altınyıldız Classics’in farklı tarzların ve renklerin birleşimiyle zenginleşen enerjisi yüksek tasarımları, yaz sıcaklarında rahatlığı zirveye taşıyor.

Neon sarı ve pembe gibi detaylarla zenginleşen sezon trendi renklerde polo tişörtlerle rahat saatler geçirdikten sonra, akşam saatlerinde kombinizde somondan açık yeşile uzanan renk paletinde bir keten gömlek ya da rengarenk çiçeklerin tamamladığı print gömlek tercih ederek birkaç dakika içerisinde havanızı değiştirmeniz mümkün.

Şortlar, yaz mevsiminin kilit parçalarından… Altınyıldız Classics’in tekne stilinden ilham alarak marin temasını yansıtan şortları rahatlıkla tercih edebileceğiniz kurtarıcı parçalar arasında ilk sırada yer alıyor.

Plaj havlusu ise plajda en çok ihtiyaç duyulanlar arasında… Altınyıldız Classics’in marin ve doğa temalı plaj havluları, canlı renkleriyle yazın dinamizmini plaj tarzınıza yansıtıyor.

Tatillerin olmazsa olmazı valizler de farklı boy ve renk çeşitleriyle Altınyıldız Classics’te sizleri bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.