Hülya Sonay Kimdir?

Hülya Sonay Kimdir?

Türkiye’nin girişimci iş kadınlarından biri olan Hülya Sonay 2012 yılında güzellik sektörüne girerek kalıcı makyaj eğitimi alarak iş yaşamına başlamıştır. Bu konularda kendisini devamlı olarak geliştiren Hülya Sonay haha sonra estetisyen çıraklık, kalfalık, ustalık, usta öğreticilik eğitimlerini başarıyla tamamlamıştır.

Hülya Sonay 2018 yılında İstanbul Eyüp semtinde kendi adını verdiği Hülya Sonay Güzellik Merkezi’ni açarak iş hayatındaki birikimlerini taçlandırmıştır.

Kendisine ait iş yerini açtıktan sonra sektörü ile ilgili tüm eğitimleri alarak alanında uzmanlaşan Hülya Sonay, sürekli yeniliklere açık olarak kendi markasını oluştururken kedi adını verdiği bir güneş kremini de üretmiştir.

Ticaret hayatına atıldıktan sonrada girişimlerine büyük bir hızla devam eden Sonay kısa bir süre sonra da bu kez Hülya Sonay Akademiyi kurmuştur. Akademi de hem öğrenci yetiştirilecek hem de kendisi de eğitimler vereceği açıklanan Sonay, ayrıca akademi aracılığı ile istihdama da katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Bir yanıt yazın