Dersu “Derin Su Gökçen” Kimdir?

Dersu “Derin Su Gökçen”  Kimdir?

Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Dersu “Derin Su Gökçen” hakkında hayranları birçok sorunun cevabını bu yazımızda bulacaklar. Dersu’nun kısaca hayatı ve biyografisi aşağıdadır

Dersu “Derin Su Gökçen” Kimdir?

Dersu “Derin Su Gökçen” 2000 yılının Nisan ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Daha çocuk yaşlarından itibaren müziğe büyük ilgi duyan Dersu “Derin Su Gökçen” İngiltere’nin Londra kentinde bulunan Kraliyet Müzik Akademisi’nin 8 yıllık piyano eğitimini tamamlamıştır.

Dersu “Derin Su Gökçen” bu eğitimini tamamladıktan sonra ailesi ile birlikte üniversite eğitimi için Kanada’nın Toronto kentine taşınmış ve bu dönemde şarkılarını yazmaya başlamıştır. Toronto’da 2 yıl süren eğitiminin ardından eğitimine İtalya’da devam etme kararı alan Dersu “Derin Su Gökçen” eğitimine Bocconi Üniversitesi’nde devam etmekte ve halen İtalya’nın Milano kentinde yaşamaktadır.

Dersu “Derin Su Gökçen” profesyonel müzik hayatına bağımsız yayımladığı “Scuro” ve “Test Ride” isimli teklilerinden sonra Avrupa Müzik ile anlaşarak yeni çalışmalarını bu firma üzerinden devam ettirirken Avrupa Müzik etiketiyle “Trouble” ve “Trouble (Kilian Mayer Remix)” isimli şarkılarını yayımlamış ve adından söz ettirmiştir.

Dersu “Derin Su Gökçen” Boyu, Kilosu, Kaç Yaşında?

Dersu “Derin Su Gökçen”  17 Nisan 2000 yılında dünyaya gelmiş ve halen 24 yaşında 1.63 boyunda ve koç burcudur

Bir yanıt yazın