Dora Dalgıç Kimdir?

Dora Dalgıç Kimdir?

Ekranların sevilen isimlerinden Doral Dalgıç birçok sinema filmi ve dizide oyunculuk yapmıştır. Peki Dora Dalgıç’ın kim olduğunu merak edenler için yazımızı paylaşalım

Dora Dalgıç Kimdir?

Dora Dalgıç ilköğretim hayatına İstanbul Çengelköy Havuzbaşı ilköğretim okulunda tamamladıktan sonra halen aktif olarak lise eğitimine devam ederken Derin Dalgıç isminde bir abisi vardır ve iki kardeştirler.

Dora Dalgıç Nerelidir?

İstanbul doğumlu olan Dora Dalgıç’ın babasının nereli olduğu bilgisine ulaşılamamasından dolayı sadece İstanbullu olduğunu söylemek yeterli olacaktır.

Dora Dalgıç Kaç Yaşındadır

Dora Dalgıç 19 Nisan 2007 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Halen 17 yaşında olan başarılı oyuncu Koç burcudur.

Dora Dalgıç’ın boyu ve kilosu kaçtır?

Dora Dalgıç 1.60 boyunda ve 47 kilodur.

Dora Dalgıç’ın oyunculuk kariyeri

Dora Dalgıç’ın ekranlarla ilk tanışması Güldüy Güldüy Show çocuk programı ile başlamış ve ardından arka arkaya Bizim Köyün Şarkısı, Can Dostlar ve Gamonya Hayaller Ülkesi sinema filmlerinde rol almıştır. Oyunculuk kariyerinde en son Binnur Kaya, Olgun Toker, Zeynep Çamcı Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Ecem Erkek, Burak Dakak, ve Doğan Can Sarıkaya gibi isimlerinde rol aldığı Güzel Günler adlı dizi de rol almıştır. Güzel Günler isimli dizi de Ayşim karakteri için kamera karşısına geçmiştir.

Genç oyuncu ekranların sevilen dizilerinden Küçük Ağa, Umutsuz Ev Kadınları, Kayıp Şehir, Kara Ekmek, Güneşi Beklerken, Babam İçin, Öyle Bir Geçer Zamanki, Sadakatsiz ve Harem gibi dizide rol almıştır.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın