DOLAR 27,1175 0.43%
EURO 28,9616 0.6%
ALTIN 1.671,54-0,13
BITCOIN 721301-1,83%
İstanbul
25°

AÇIK

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

meritroyal güncel giriş milosbet giriş betovis betmatik trabzon saç ekim veslot trwinlink.com trwin.info pusulabet twitter vbet twitter betovis mrbahis twitter betovis betfokus twitter exxenbet twitter betvoy tipobet365 hiltonbet betmatik trwin sahabet ikimisli twitter kalebet giriş kalebet 1trwin.com betovis giriş

Hangisi Karısı 4.sezonunda!

ABONE OL
14 Şubat 2019 01:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tiyatro Dünyası Oyuncuları, HANGİSİ KARISI adlı oyunu 4 sezondur bir çok tiyatroda sahnelemeye devam ediyor.4 yıl içinde Hangisi Karısı oyunu 2 kez Yılın En İyi Komedi Oyunu ödülü ile Hangisi Karısı oyunun oyuncuları yılın en iyi komedi oyuncusu ödülünü aldı.

Hangisi Karısı oyununu Ray Cooney yazmış ve dilimize Orhan Azizoğlu çevirmiş. Oyunun yönetmenliğini Can Törtop yaparken oyunda Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Can Törtop, Ümmühan Kıldış, Ferhat Balaban ve Can Mutluca oynuyor.

Basın Bülteni Paketi

Ataşehir Sanatşehir tiyatrosunda sergilenen oyuna Ataşehir halkı yoğun ilgi gösterdi Oyunu ayrıca magazin dünyasının tanınmış isimleri de izlediler.

Oyunun konusu kısaca şöyle:

John Smith (Berke Hürcan) Londra’da bir taksi şoförüdür. John’un birbirinden farklı iki hayatı, Londra’nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi: Mary (Ümmühan Kıldiş) ve Barbara (Ece Gürsel). Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren John, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar. Hırsızlık olayını araştıran dedektiflerin (Celal Belgil ve Ferhat Balaban) sorularıyla John’un bütün düzeni bozulmak üzeredir.

Üst kat komşusu Stanly’den (Can Törtop) yardım ister ancak Stanly yardım etmekten çok işleri daha da karıştıracaktır. Barbara’nın yeni komşusu Bobby(Can Mutluca)’nin de dahil olmasıyla olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Haber : Kamil HIZER / Magazinname.com

Haber Fotoğrafları: Nergisdunyafoto

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.