DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Haluk Cerahman, Ingrooves Music’in Türkiye Ülke Müdürü Oldu

Haluk Cerahman, Ingrooves Music’in Türkiye Ülke Müdürü Oldu

ABONE OL
23 Haziran 2020 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapında öncü bağımsız müzik pazarlama ve dağıtım şirketi Ingrooves Music Group, Haluk Cerahman’ın Ingrooves Türkiye Ülke Müdürü olduğunu açıkladı. Türkiye gibi önemli bir müzik piyasasında, şirketin faaliyetlerini genişletmeye yönelik bu hamle; daha önce Brezilya, Japonya ve Güney Kore’de ofis açan, Avustralya/Yeni Zelanda ve İskandinavya’daki operasyonlarına da ivme kazandıran Ingrooves’un küresel çapta büyüyen etki alanını yansıtıyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Ingrooves CEO’su Bob Roback, “Haluk Ingrooves’a, Türkiye’deki dijital müzik alanında sahip olduğu neredeyse 10 yıllık tecrübe ve birikimi getiriyor. Küresel çapta gelişen bir müzik piyasası olan Türkiye’de büyümemize destek olmayı kabul etmesinden ötürü memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Haluk Cerahman, Türkiye’nin öncü GSM operatörü Turkcell şemsiyesi altında faaliyet gösteren dijital platform Fizy’deki İçerik Müdürü pozisyonundan ayrılarak Ingrooves’a geçti. Fizy’den önce muhtelif dijital hizmet şirketlerinde danışman olarak görev yapan Cerahman, radyo kanallarına ve farklı markalara dijital platform stratejilerini geliştirme konusunda destek verdi.

Cerahman, “Ingrooves Türkiye’nin başına geçerek, şirketin yenilikçi dağıtım ve pazarlama platformunu müzik şirketi ve sanatçı müşterilerle tanıştıracak olmaktan ve ayrıca tüm Ingrooves portföyü için Türkiye’de yeni fırsatların aralanmasına vesile olacak olmaktan heyecan duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Cerahman, Universal Music Group’un İstanbul’daki ofisinden çalışmalarını sürdürecek

Ingrooves Music Group Hakkında

Ingrooves Music Group, müzik şirketlerine ve sanatçılara şeffaf, ölçeklenebilir dağıtım araçları ve pazarlama çözümleri sunarak günümüzün dinamik dijital müzik piyasasında satış rakamlarını en üst düzeye çıkarmalarını sağlamak amacıyla onlara güçlü bir teknoloji altyapısı sağlayan, küresel nitelikteki uzman müzik grubunun önderliğinde faaliyet gösteren dünya çapında bir müzik dağıtım ve pazarlama şirketidir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.