DOLAR 32,3928 0.18%
EURO 35,2226 0.01%
ALTIN 2.320,880,09
BITCOIN 22954022.85498%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Hadise’den, büyüleyici, bol sürprizli, çok konuşulacak bir konser!
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Hadise’den, büyüleyici, bol sürprizli, çok konuşulacak bir konser!

Hadise’den, büyüleyici, bol sürprizli, çok konuşulacak bir konser!

ABONE OL
27 Mart 2022 14:14
Hadise’den, büyüleyici, bol sürprizli, çok konuşulacak bir konser!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sahne performansı ve şarkıları ile fark yaratan Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden HADİSE26 Mart Cumartesi akşamı Bayhan Müzik Organizasyon’uyla İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryum’unda sevenleri ile buluştu.

Hadise uzun bir aranın ardından, özel sürprizlerle dolu repertuvar, performansı ve güzelliği ile kolay kolay unutulmayacak bir konsere daha imza attı.

Sahne öncesi heyecan ve mutluluktan ağladı

‘Aşk Kaç Beden Giyer’ şarkısı ve dansçıları ile enerjik bir şekilde konserin startını veren Hadise peş peşe en sevilen şarkılarını seslendirdi. ‘Sahneye çıkmadan sizlerin sesini duyunca ağladım. Siz olmadan bizler olmayız. Çok teşekkür ediyorum’ diyen güzel sanatçı şarkıları ile gecenin coşkusunu büyüttü.

İki kıyafet ve Hadise farkı

Her konserinde seyircisini kendine hayran bırakan Hadise, konser boyunca iki farklı kıyafet giydi. Swarovski takıları ve taşlı Angel Brinks (Los Angeles) imzalı kuyruklu bir kıyafetle sahneye çıkan Hadise, ikinci bölümde farklı parçaların kombininden oluşan, Alexander Wang (üst), Ronald Van Der Kemp (pantolon) Balenciaga (ayakkabı) gibi giydiği parçalarla güzelliği gözler önüne serdi.

Koca bir aileyiz

Sahnenin ışıklarını açtırarak kendisini izleyen binlerce hayranı ile sohbet eden güzel sanatçı‘ Sahne öncesi hala deliler gibi heyecanlanıyorum. Benim için seyircim her şeyden önemli. Sizleri böyle görünce bende mutlu oluyorum. İyi ki sahneye çıkıyorum Sadece alkışlanmakla olmuyor. Ben de sizi alkışlıyorum’ dedikten sonra “Biz koca bir aileyiz” açıklamasını yaptı.

Hadise’den hayata dair açıklamalar

Konserin ikinci yarısının başında Hadise, özel olarak metnini yazdığı, seslendirdiği içsel yolculuğunu ve hayatı anlattığı görsel video, sahnenin arkasındaki led’lerde yayımlandı. Video’da sanatçı ‘Düştüysen kalk. Düşmekten, koşmaktan, yürümekten, korkma. Kendini sev, dans et, sev, eğlen, ağla, gül, mutlu ol, mutsuz ol, hayat böyle bi şey. Ne olursa olsun kendini sev ve yürü. Sadece aralarda dur ama yürü ve gül.’ diyerek duygularını düşüncelerini paylaştı.

Şarkı öncesinde romantik bir atmosfere bürünen sahneden izleyicilerinden cep telefonunun ışıklarını açmalarını söyleyen Hadise, tek piyano eşliğinde Sıfır Tolerans’ı söyledikten sonra, tek tabure üstünde uzun zamandır söylemediği sevgilisine sürpriz yaptığını açıkladığı ‘Lay Me Down’ı yeniden yorumladı.

Konser boyunca sevilen şarkıları dışında ‘Sarışınım’, ’Güzeller İçinden’ gibi coverlarla seyircisiyle ile dans edip, eğlendi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.