DOLAR 32,5291 0.23%
EURO 34,7518 0.03%
ALTIN 2.491,601,21
BITCOIN 20295281.42161%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

21:20

YATSIYA KALAN SÜRE

Arzu Kaprol yaz koleksiyonuyla dünyayı yeniden kucaklıyor
  • Magazin Name
  • Moda
  • Arzu Kaprol yaz koleksiyonuyla dünyayı yeniden kucaklıyor

Arzu Kaprol yaz koleksiyonuyla dünyayı yeniden kucaklıyor

ABONE OL
27 Mart 2022 13:56
Arzu Kaprol yaz koleksiyonuyla dünyayı yeniden kucaklıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zanaatkârların Elinden Sürdürülebilir Bir Koleksiyon

Arzu Kaprol İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundaki detaylar ve baskılar, tamamen elde üretilen zanaat teknikleriyle, Anadolu’nun farklı bölgelerindeki kadınlar tarafından hazırlandı. Tüm tasarım ve üretim süreçleri, sürdürülebilirlik prensipleri çerçevesinde maksimum verimlilik, minimum karbon izi yaratacak şekilde planlandı ve Truva’nın sonsuz aşklarının iziyle dünyaya adandı.

Koleksiyon detayları; insanlığın, kuşun, toprağın, yaprağın, bulutun her an, her heraketinde birbirine nezaketle bağlı olduğu gerçeğine gönderme yapıyor.  Kullanılan kumaşlardan, üretim tekniklerine tüm koleksiyon doğanın umut olduğu bir geleceği inşa etme hayaliyle yaratıldı.

Canlı Renkler, Belirgin Pasteller ve El Baskıları

Nötr tonlarının naifliğinin canlı renklerle birleştiği koleksiyonda; enerjik tonlar, belirgin pasteller, gün ışığının parlaklığın yansıtan alternatifler yer alıyor.

Koleksiyonda yer alan kaftanlar, ince vual, ham pamuk ve ipek kullanılarak tasarlandı. El baskıları, geleneksel ahşap kalıplarla, sosyal sürdürülebilirlik çerçevesinde üretilen malzemelerle uygulandı. Yaşayan ve yaşatan renkler, formlar İlkbahar/Yaz 2022 kaftan koleksiyonunun öne çıkan özelliklerinden.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.