DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650.92729%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Habertürk ekranlarında yeni yellenme faciası

Habertürk ekranlarında yeni yellenme faciası

ABONE OL
26 Mayıs 2020 15:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Habertürk Tv. ekranlarında son günlerde arka arkaya canlı yayınlarda yellenme vakalarına bir yenisi daha eklendi.

Daha önce Veyis Ateş’in sunduğu 2 programda yellenme vakası yaşanmış ve sosyal medyada o günlerde en çok konuşulan konulardan biri canlı yayında kimin yellendiği olmuştu. Dün ekranlara gelen Fatih Altaylı’nın sunduğu programın konukları Prof. Dr. Celal Şengör ve Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk olarak katılırken yine canlı yayında bir yellenme olayı daha yaşanırken yine akıllara aynı soruyu getirdi “Canlı yayında yellenen ünlü kişi kim?”

HABERTÜRK’TE YAŞANAN YELLENME VAKALARI

1. VAKA

İlk yellenme vakası Veyis Ateş’in sunduğu programa Nedim Şener, Gürkan Hacır, Adil Gür ve Mete Yarar’ın konuk olarak katılmışlar ve canlı yayınlana  programda duyulan osuruk sesi herkesi şaşırtmıştı.

 

2.VAKA

Yine Veyis Ateş’in sunuculuğunu yaptığı programına konuk aldığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kemalettin Aydın ile Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Necmettin Ünal’ın programda bir osuruk faciası daha yaşanmıştı.

3. VAKA FATİH ALTAYLI’NIN PROGRAMINDAN

Şimdi ise 3. canlı yayında yellenme vakası yaşandı.

Fatih Altaylı’nın sunduğu programda yaşanan üçüncü osuruk faciasında bu sefer programın konukları olan  Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör evlerinden bağlanmıştı.

İŞTE O ANLAR

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.