Gülşah Tanrıöver’den “Mutluluk” sürprizi

Gülşah Tanrıöver müzikseverlerin kalbine "Mutluluk" getiriyor...

Gülşah Tanrıöver olduğu ”Vurur Aşkı”, ‘’Unutulur’’, Su Olsam Sensiz Akmam Ki’’ ve ‘’O Hain’’ gibi geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış şarkılarıyla taraflı tarafsız tüm müzikseverlerin dikkatlerini üzerine çekmişti. Gülşah Tanrıöver “Mutluluk” adını verdiği yeni şarkısı ile tekrar müzikseverlerle buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

2015 Aralık ayında “Doktor” unvanını alan ‘Gülşah Tanrıöver‘  müzik çalışmalarının yanı sıra güzel sanatlar eğitimi müzik dalında ses eğitimi ve ses koçluğu eğitimleri vermeye devam ederken piyano eşliğinde sözleri ve müzikleri kendisine ait olan karaokeli “Çocuk Şarkıları Kitabı” bulunmaktadır.

GÜLŞAH TANRIÖVER’DEN SAĞLIKÇILARA ANLAMLI DESTEK

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınında büyük bir duyarlılık örneği gösteren Gülşah Tanrıöver tüm sağlık çalışanlarına destek olmak için sosyal mesaj içeren ‘Evde Kal Türkiye’ isimli sözü ve müziği kendisine ait olan şarkıyı da bestelemiş ve seslendirmiştir.

Gülşah Tanrıöver söz ve müziği kendisine ait olan sıcak yaz günlerinde dinleyicisini içini serinletmeyi amaçlayan ”Mutluluk” adlı şarkısının iddialı ve özgün düzenlemesi ise projenin aynı zamanda prodüktörlüğünü üstlenen ByTanrıöver imzası taşıyor.

GÜLŞAH TANRIÖVER “ŞARKI SÖYLEMEK BENİ MUTLU EDİYOR”

Gülşah Tanrıöver yeni şarkısı ”Mutluluk” ile ilgili olarak “Çocukluk yıllarımdan beri şarkı söylemeyi çok severdim ve söylediğimde büyük bir mutluluk duyardım. 12 yaşımdan sonra şarkı söylemenin ve müziğin benim kalbimde ruhumun derinliklerinde ve hayallerimde ne kadar baskın olduğunu keşfettim ve yavaş yavaş müziğe doğru yürüdüm. ‘Mutluluk’ artık sizin güzel kalplerinize emanet, yüreğinizde hissetmeniz dileğiyle.” diyerek duygularını dile getirirken “Mutluluk” adlı şarkının klip çekimleri sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek Nevşehir’de çekilirken klip yönetmenliğini Ulvar Tanrıöver üstlenirken Gülşah Tanrıöver”in anlatımı ve karografisine, Casper Sinan’ın dansları eşlik ediyor.

 

Gülşah Tanrıöver’’in yeni şarkısı ‘’Mutluluk’’ Seyhan Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

Bir yanıt yazın