DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0.91818%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Görkem Velioğlu “Çeyrek Geçe” adlı teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Görkem Velioğlu “Çeyrek Geçe” adlı teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu

Görkem Velioğlu “Çeyrek Geçe” adlı teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu

ABONE OL
24 Temmuz 2022 17:02
Görkem Velioğlu “Çeyrek Geçe” adlı teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuk yaşlardan itibaren müziğin eğitiminden gelen, korist ve solist olarak sahnelerde ve yarışmalarda yer alan, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Ses Eğitimi bölümünü bitiren Görkem Velioğlu, 2021 içinde ilk üç teklisi “Kül”, “Hiçe Hiçe” ve “Ben Değilim” ile dinleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Şimdi ise Görkem Velioğlu, alternatif pop tınılı yeni teklisi “Çeyrek Geçe” ile dinleyicilere bir “ilk görüşte aşk” hikayesi anlatıyor.

DFL Music yayınlanan teklinin sözü ve müziği Görkem Velioğlu’na, düzenlemesi ve prodüktörlüğü ise Cenk Çelik’e ait. Teklide gitarlarda Levent Altın, trompette Derin Irmak, klavye ve elektroniklerde ise Çelik yer alıyor. Teklinin kapak tasarımı ise Kadir Mert Uyanık tarafından yapıldı.

Görkem Velioğlu, “Çeyrek Geçe”yi “Bu şarkı, ilk görüşte aşık olan genç bir adamın hislerini ve hikayesini anlatıyor. Vapur iskelesinde gördüğü güzel kadının nefesini kestiğini, ondan çok etkilendiğini belirtiyor.
Bu şarkıdaki hikayeyi, aynı duyguları paylaşan insanlar için kaleme aldım. Yazdığım şarkılar benim için çok değerlidir ve bu şarkının da ayrı bir değeri vardır. Umarım dinleyiciler, bu şarkıyı dinlerken benim anlattığım duyguları kendileri içinde hissederler. Duygularımı aktardığım zaman çok mutlu oluyorum.” sözleriyle anlatıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.