Gizem Kosif yeni teklisi “Ben Biraz” ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor

Gizem Kosif alternatif rock tınılı yeni teklisi "Ben Biraz" ile insanların içinde kalan duyguların farkındalığını yaşatıyor!

Gizem Kosif yeni teklisi “Ben Biraz” ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor

Çocuk yaştan beri akustik gitara dayalı alternatif tınılı şarkılarla büyüyen ve zaman içinde bu türde yapmaya çalıştığı şarkıları hem tekli olarak hem de sosyal medyadaki canlı yayınlarıyla dinleyicilerle buluşturan, “Savrulsun” teklisiyle Spotify editör listesi Fresh Finds Türkiye’de yer alan ve en son “Saudade” teklisini dinleyicilerle buluşturan Gizem Kosif, şimdi ise alternatif rock tınılı yeni teklisi “Ben Biraz”ı Avrupa Müzik markasıyla dinleyicilerle buluşturdu.

Sözü ve müziği Gizem Kosif, düzenlemesi ise Gizem Kosif, Arif Neymetov ve Ozan Türkan imzası taşıyan Ben Biraz’ın mix ve mastering işlemleri de Ozan Türkan’a ait.

Gizem Kosif, Ben Biraz’ı şu sözlerle anlatıyor;

“İlk konserimin bende bıraktığı etki sonucu yeni şarkılar yapma hevesiyle dolduğum bir gece, önce bestesi sonra sözüyle ortaya çıktı “Ben Biraz”… Bu şarkıyı yazarken hayatta yaptığım birçok şeyi, verdiğim birçok kararı hep önce fazlasıyla düşünüp bazen ertelediğimin bazen de düşünmekten anın tadını çıkaramadığımın farkındalığını yaşadım. Hayatın aslında böyle şeyler için çok kısa olduğunu, kendimizi durduran şeyin aslında “kendimiz” olduğunu, hissetmenin ne denli özel ve önemli bir durum olduğunu anlatmak istedim. Çünkü insan ne yaşarsa yaşasın günün sonunda kendiyle baş başa kaldığında, bir noktada yalnızlığın kaçınılmaz olduğunu anlayıp kendi içinde “Ben biraz ….. olmalıydım, olsaydım” der ya hani, işte o duygunun şarkısı “Ben Biraz” Bana sorarsanız herkes aslında “Ben Biraz”dır… Bu bakımdan evrensel bir şarkı olduğunu düşünüyorum. Dilerim kalplere dokunur.”

Bir yanıt yazın