Gizem Kosif “Saudade” adlı yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Gizem Kosif, alternatif ve elektronik tınılı yeni teklisi “Saudade” ile çocukluk yıllarının o saf ve taze günlerine bir selam gönderiyor!

Gizem Kosif “Saudade” adlı yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Alternatif ve akustik tınılı tekli çalışmalarının yanı sıra, çeşitli şarkıları yorumlayarak da dinleyicilerin beğenisini kazanan, “Savrulsun” teklisiyle Spotify’da Fresh Finds Türkiye editör listesinde yer alan genç sanatçı Gizem Kosif, alternatif ve elektronik tınılı yeni teklisi “Saudade” ile çocukluk yıllarının o saf ve taze günlerine bir selam gönderiyor!

Bağımsız olarak yayınlanan teklinin sözü ve müziği Gizem Kosif, düzenlemesi ise Kosif & Arif Neymetov ortak çalışmasına ait.

Gizem Kosif, yeni teklisini şu sözlerle anlatıyor:

 

“Bir zamanlar kaybettiğin bir şeyin sonsuza kadar kaybolduğunu ve bir daha asla senin olamayacağını anladığın andaki yaşadığın his anlamına da gelen “Saudade” kendimi mental olarak çöküşte hissettiğim bir gecede sözü ve bestesiyle ortaya çıktı. Şarkının başlangıcında, benim ve abimin çocukluk sesleri var. Hatta Arif ile şarkının Spotify’da yer alan Canvas’ındaki çocukluk videomun çekildiği bağa giderek kaydettik bu şarkıyı. Orada büyüdüğüm ve benim için çok özel bir yer olduğundan dolayı, şarkıda da bir izi olsun istedim… Her şeyin bir sonu olduğunu ve ölümün bizi ayıracak olan tek şey olduğunun mesajını verip o duyguyu hissettirmek için de şarkının son kısmını acil çağrı ve kalp atışının eş zamanlı gözlemlendiği monitörün sesiyle son kısmı tamamladım. Her şeyin bu kadar yarım kaldığı, sevgilerin bu denli sahte olduğu bir dönemde; “Saudade”nin en az çocukluğum kadar saf ve gerçek duygulardan oluşan bir şarkı olmasını istedim. Dilerim sizlere de dokunur…

Bir yanıt yazın