Gaddar dizisi kadrosuna gurbetçi oyuncu Erol Afşin’de dahil oldu

Gaddar dizisi kadrosuna gurbetçi oyuncu Erol Afşin’de dahil oldu

Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Deniz Özerman, Aytek Şayan ve Neslihan Yeldan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Gaddar” dizisi yeni sezonun en çok dikkat çeken projesi olarak ön plana çıkmaya devam ediyor.

 

Ay Yapım’ın ünlü oyuncuları bir araya getirdiği senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğuna Sinan Öztürk’ün üstlendiği “Gaddar” dizisinin oyuncu kadrosuna uluslararası projelerde ve Hollywood yapımlarında da rol alan gurbetçi oyuncu Erol Afşin’de dahil oldu.

 

Hatırlanacağı üzere “Gaddar” dizisi oyuncu kadrosuna daha önce de yine gurbetçi oyuncularımızdan Erdal Yıldız’da katılmıştı.

 

“Homeland” (Utku), “Mustang” (Osman) gibi önemli yapımlarda rol alan Afşin, “Gaddar” dizisinde 2. bölümden itibaren “Japon” karakterine hayat verecek. Aynı zamanda yazar ve yönetmen kimliğiyle de bilinen Erol Afşin, bu dizide 8 bölüm boyunca rol alacak. Yazarlığını Hürer Ebeoğlu’nun, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği bu projede Afşin’in performansı merakla bekleniyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın