Foreo ile İsveç güzellik rutini her anınızda sizinle

Foreo ile İsveç güzellik rutini her anınızda sizinle

Güzellik deneyimlerini yeniden tanımlamasıyla tanınan, dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO , parlak bir cilde ve göz kamaştırıcı bir gülümsemeye ulaşmanın özgürleştirici ve seyahat dostu bir yolu olan GO serisini İsveç Güzellik Rutini ile beraber gururla tanıtıyor.

 

Macera çağrıları ve hayat sizi farklı yerlere götürdüğünde, FOREO’nun güçlü mini ürünleriyle güzellik rutininizi sürdürmek kolaylaşıyor: LUNA™ 4 go, UFO™ 3 go, BEAR™ 2 go ve ISSA™ mini 3. Seyahat çantanıza veya çantanıza kusursuzca sığacak şekilde tasarlanan , bu mini boyutlu harikalar, cilt bakımı mükemmelliğinden asla ödün vermek zorunda kalmamanızı sağlıyor. İster evden uzakta olun ister sürekli hareket halinde olun, GO serisi İsveç Güzellik Rutini her yerde ve her zaman cildinizi esnek, pürüzsüz ve parlak tutmak için mükemmel bir tüyo sunuyor.

 

“İsveç Güzellik Rutini, minimum sayıda adıma dayanan ve maksimum sonuçlar getiren, teknoloji ve cilt bakımının benzersiz bir kombinasyonunu temsil ediyor. En yeni On-The-Go rutinimizle, herkese ışıltılı, ışıltılı bir tenin ve güzel bir gülümsemenin tadını çıkarma gücü veriyoruz. İster egzotik destinasyonları keşfediyor olun, ister sadece günlük koşuşturmayı kucaklıyor olun. Hareket Halinde İsveç Güzellik Rutinimiz birinci sınıf kaliteyi, sadeliği ve rahatlığı bir araya getiriyor.” diyor. FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Beciragic

 

Ünlü 3 ve ½ adımları zahmetsiz ve etkili bir güzellik rejimine yoğunlaştırıyor.. İlk adım, cildinizi derinlemesine temizleyen, gençleştiren ve dünyayla yüzleşmeye hazır hale getiren cep boyutunda yüz temizleme cihazı LUNA™ 4 go ile 1 dakikalık yüz temizliğini içeriyor. Cildinizi besleyen ve onu çevresel stres faktörlerine karşı koruyan canlandırıcı bir temizlik için LUNA™ Mikro Köpük Temizleyici 2.0 ile eşleştiriyorsunuz.

 

 

İkinci adım, gençleştirici maske tedavisi, ısıtmalı LED terapisi ve T-Sonic™ masajı içeren kompakt bir derin nemlendirme cihazı olan UFO™ 3 go ile sıvı alımını içeriyor. Sıradan kağıt maskelerden daha etkili ve 10 kat daha hızlı olan UFO™ 3 go, anında ve uzun süreli nemlendirme sağlamak için Hyper-Infusion teknolojisini kullanarak cildinizin gün boyu parlak olmasını sağlıyor.

 

Parlak ve nemli bir cilde sahip olmak artık 2 dakikalık bir keyif kadar kolay; her jet sosyete veya günlük maceraperest için mükemmel bir olanak sağlıyor.

Bir yanıt yazın