Kubilay Kan’la Jazz Company’de özel bir müzik akşamı

Elite World İstanbul Taksim bünyesindeki Jazz Company’nin Ekim ayındaki konuğu caz müziğinin ilgiyle takip edilen ismi Kubilay Kan, “According To Our Minds” gecesinde unutulmaz bir müzikal deneyim için dinleyicilerle buluşuyor.

Kubilay Kan’la Jazz Company’de özel bir müzik akşamı

Elite World İstanbul Taksim bünyesinde yer alan ve ilgiyle izlenen caz müzisyenlerini konuk eden Jazz Company’de çok özel bir müzik akşamı dinleyicilerini bekliyor. Besteci, piyanist, trompetist ve şarkıcı Kubilay Kan, 13 Ekim Cuma günü Elite World İstanbul Taksim Jazz Company’de unutulmaz bir konserle sahne alacak.

Müziğe klasik piyano ve keman eğitimiyle başlayan Kubilay Kan, konservatuvar eğitimine trompet ve şarkıcılık alanlarında devam etti. Kendine özgü tarzıyla jazz, pop, blues ve soul türlerini harmanlayan sanatçı dinleyicilere farklı bir deneyim sunuyor.

13 Ekim Cuma gecesi, Elite World İstanbul Taksim Jazz Company’nin sofistike atmosferinde gerçekleşecek “According To Our Minds’’ gecesinde, Kubilay Kan’a piyanoda Salih Duman, kontrabasta Alper Kılıç eşlik edecek. Her zaman sahnedeki enerjisi ve performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Kubilay Kan, kendi bestelerinden klasikleşmiş eserlere kadar geniş bir repertuvarla sahne alacak.

İstanbul’un müzik sahnesinde adından sıkça söz ettiren bir mekan olan Elite World İstanbul Taksim Jazz Company, geleneksel caz atmosferiyle modern bir dokunuşu birleştirerek kaliteli müzik deneyimi sunuyor. Misafirlerini caz dünyasında keyifli bir geceye davet eden Jazz Company, müzik ziyafetinin yanı sıra yiyecek ve içecek menülerindeki yenilik ve sürprizleriyle de beğeni toplamaya devam ediyor.

Jazz Company/Kubilay Kan – According to Our Minds dinletisinin biletlerini Biletix üzerinden temin edebilir, özel menüler için 0535 355 39 93 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilrsiniz.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın