Faruk K. ve Zeynep Dizdar’a yılın düeti ödülü

Faruk K. ve Zeynep Dizdar’a yılın düeti ödülü

Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde Shangri-La Bosphorus İstanbul’da düzenlenen Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Türkiye’nin ilk internet ödülleri olan Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni bu yıl 14. senesini kutladı. Ödül törenine sanat, siyaset, iş dünyası dahil olmak üzere birçok isim konuk olurken ünlü isimler ödüllerini aldı.

 

Yılın düeti ödülünde de “Faruk K. ve Zeynep Dizdar’ın birlikte seslendirdikleri “Seviyo, Seviyo” adlı şarkıları yılın en iyi düeti seçildi.

 

Ödüllerini almak için sahneye davet edilen Faruk K. ve Zeynep Dizdar alkışlar eşliğinde sahneye gelirken ödülünü alan Zeynep Dizdar “ Bu ödül için Evos Angels ailesine çok teşekkür ediyorum.” Diyerek duygularını ifade etti.

 

Faruk K.’da aldığı ödül sonrasında yaptığı kısa konuşmada “ Gerçekten burada olmaktan ve bu ödülü almaktan dolayı çok mutluyum. Hayatta ne kadar para kazandığınız değil ne kadar çok insan kazandığınız önemlidir. Ben bu gecenin mimarları Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak’a çok teşekkür ediyorum. Ben bu ödülü Zeynep Dizdar ile olan 25 yıllık dostluğumuz adına alıyoruz. Bizim camiamızda derler ya dostluklar olmaz diye. Biz bu ödülümüzü tüm dostlarımız adına alıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın