Faik Öztürk’ten çok konuşulacak açıklamalar!

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 programında Faik Öztürk'ten çarpıcı açıklamalar geldi...

Faik Öztürk’ten çok konuşulacak açıklamalar!

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptı 360 Derece programına konuk olan ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

 

Programda Gökay Kalaycıoğlu tarafından sorulan sorulara cevap veren Faik Öztürk ailesi ve çocukları ile ilgili sorulan sorulara cevaplar verirken 2 oğlunun da evli olduğunu ama nerede oturduklarını dahi bilmediğini ve evlerine dahi gitmek istemediğini açıkladı.

 

Faik Öztürk programda açıklamalarına devam ederken hayatında çok önem verdiği üç kadın olduğunu bunların ikisinin kız kardeşi, diğerinin de Safiye Soyman olduğunu belirtirken “Çocuk yapmak marifet değil. Marifet çocuk yaptıktan sonra onlara bakmak önemli İki oğlum var ve her ikisi de evli. Evlerinde mutlu olmalarını isterim ve hayatlarına müdahale etmem” dedi.

 

Faik Öztürk Gökay Kalaycıoğlu’nun “Bir evladınla kırgınlığın vardı o mesele çözüldü mü?” sorusuna yutkunarak “Bu hayatta her şey olabilir. Çocuklarımı çok seviyorum. Ama bir gün ortadan kaybolacağım ve Safiye dahil kimse beni bulamayacak.  Bu söylediğim bardak taştığında, gücümün bittiği gün olacak. Şöhret beni yıpratıyor” şeklinde cevap verdi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın