Deniz Akkaya yaptığı paylaşımlarla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi

Deniz Akkaya'nın bu paylaşımları çok uzun süre konuşulacağa benziyor...

Deniz Akkaya yaptığı paylaşımlarla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi

Raif Akyüz’ün haberine göre İsrail ile Filistin arasında başlayan savaşın ardından birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparken Deniz Akkaya yaptığı açıklamalarla adeta bomba gibi düştü.

 

Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ülkemizdeki azınlık olan Musevilere destek verirken şaşırtıcı ve çok konuşulacak açıklamalara da imza attı.

 

Deniz Akkaya yaptığı arka arkaya yaptığı paylaşımlarda “”Bu son yorumum ağır gelecek ama birileri de acı gerçekleri söylemeli. Eğer bir avuç Musevi bütün dünyayı yönetiyor ise Müslümanlar kafasını iki elinin arasına alsın ve düşünsün; biz nerede yanlış yaptık. Hiç düşünüyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti’nin ana sorunu ülkemizde zaten azınlık olan Museviler değil sözde Müslüman olan Afganlar ve Araplardır. Bacılarınızın, kardeşlerinizin, karılarınızın bacaklarını, kalçalarını sosyal medya gizlice çekip yayınlayan onlardır, kız kardeşlerimize tecavüz eden onlardır. Bu yazdıklarım rakamlarla poliste ispatlıdır. Ben Musevi dostlarımla aynı mahallede yaşamaya ticaret yapmaya dost kalmaya razıyım” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Raif Akyüz / Magazinname.com

Instagram : @raifakyuzoffical

Bir yanıt yazın