DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ezgi Berk’in kaleminden: ‘Umut’un Dünyası’ ve ‘Ne işe Yarar Çocuk’

Ezgi Berk’in kaleminden: ‘Umut’un Dünyası’ ve ‘Ne işe Yarar Çocuk’

ABONE OL
9 Kasım 2021 13:38
Ezgi Berk’in kaleminden: ‘Umut’un Dünyası’ ve ‘Ne işe Yarar Çocuk’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazar Ezgi Berk, Umut’un Dünyası ve Ne İşe Yarar Çocuk adlı iki yeni kitabıyla çocuk okurlarla buluşmaya hazırlanıyor. Oldukça tekdüze bir hayat yaşayan Umut’un davul çalmaya başlamasıyla değişen dünyasını anlatan Umut’un Dünyası ve çocukluğa dair öz ve harika bir güzelleme olan Ne İşe Yarar Çocuk, hep kitap logosuyla 12 Kasım tarihinde raflarda yerini alacak.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Yazar Ezgi Berk’in kaleme aldığı iki yeni çocuk kitabı; Umut’un Dünyası ve Ne İşe Yarar Çocuk hep kitap logosuyla çocuk okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Ezgi Berk’in bir zamanlar çocuk olduğunu unutmayan yetişkinlere ithaf ettiği ve Umut’un müzikle değişen hayatını anlatan Umut’un Dünyası, Eda Çağıl Çağlarırmak tarafından resmedilmiş.

Tekdüze bir yaşantıya sahip olan Umut’un evinde her şey çok düzenlidir. Her ebeveyn gibi onunkiler de gelecekte iyi bir meslek sahibi olmasını ister; mesela bir bilim insanı! Ama Umut ailesinin beklentilerinden ve bu düzenden fazlasıyla sıkılmıştır artık. Bir gün kulağına çalınan bir müzikle hayatı değişir. Nasıl mı? Aç bir müzik, al kitabı eline; sonra bak sen şu kaderin işine! Hayat beklenmedik sürprizler ve ipuçlarıyla doludur, dinlemeyi bilene…

Ezgi Berk’in işe yaramak zorunda hisseden tüm çocuklara ithaf ettiği Ne İşe Yarar Çocuk kitabı ise, Ece Zeber Özyurt tarafından resmedilmiş. Çocukluğa dair öz ve harika bir güzelleme olan bu kitap, “Her şey bir işe yarar. Peki, ya çocuk? İyi de ne işe yarar çocuk?” sorusuyla her daim hareketli olan çocuk dünyasına göz kırpıyor.

7 yaş ve üstü çocuklara hitap eden Umut’un Dünyası ve 3 yaş ve üstü çocuklara hitap eden Ne İşe Yarar Çocuk, 12 Kasım tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflarda olacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.